20. dec 2007 7:28
Po temeljitem brskanju sem nad crko U obupala (joker). Ce nimate vec idej, bi stafeto predala naprej morski medvedki, tudi rimljanki hvala za pomoc! slepakura
20. dec 2007 7:28
Po temeljitem brskanju sem nad crko U obupala (joker). Ce nimate vec idej, bi stafeto predala naprej morski medvedki, tudi rimljanki hvala za pomoc! slepakura
20. dec 2007 8:59
Hvala! VIŠČE - glavna sestavina je....
20. dec 2007 9:21
Mlado listje repe, maslo, česen, petršilj. ežoj
20. dec 2007 9:50
Pri nas bi rekli: repne cime rimljanka
20. dec 2007 10:18
ežoj... pravilno! Ti si na vrsti...
22. dec 2007 16:52
Evo, ena slikovna uganka: kaj je na zgornji sliki ( mišljeno je v pekaču).
Skoraj mi pride, da postavim pogoj, da stana r. in mamamia ne morejo odgovarjat ( one bi takoj prepoznale ), ampak, kolikor vem, one itak ne berejo to rubriko.
ežoj
23. dec 2007 8:23
Predvidevam da gre za sladico
23. dec 2007 8:45
ežoj, ežoj, tole pa ni fer. (saj me ne jemlješ čisto čisto resno? )
Pravila pravijo, da lahko sodeluje vsak! Mamamia in stana r., povebljeni! (je pa res, da je solno malo verjetnosti, da bosta kaj na to stran pokukali!)
rimljanka
23. dec 2007 8:48
Po mojem je pa kak slan narastek. A je tole na vrhu nariban krompir s kislo smetano ali pa sir? (pa spodaj kaksna riba ali zelenjava?) Meni cisto tako disi, ceprav so zraven v vrecki orehi in rozine. slepakura
23. dec 2007 9:18
morska medvedka predvideva prav, je sladica . Uporabijo se testenine, ki imajo enako ime kot sladica, v tem primeru so uporabljeni " ozki rezanci " ( berem z etikete ) zlato klasje ( pač navadne jajčne testenine ). Uporabijo se še orehi, rozine, maslo in sladkor. ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremni rezanci s tartufi
Debeli špageti s poletno zelenjavo