15. jun 2006 12:38
Še ena Gorenjka, z Bleda, 53 let. Čeprav nič ne pišem, mi je lepo z vami. Lepe pozdrave vsem, Martina martinas
15. jun 2006 12:38
Še ena Gorenjka, z Bleda, 53 let. Čeprav nič ne pišem, mi je lepo z vami. Lepe pozdrave vsem, Martina martinas
15. jun 2006 13:37
Jaz pa sem rojena v prvi polovici prejšnjega stoletja. No, kako se to sliši? Sweetie
15. jun 2006 13:42
Same mladenke in mladinci, odlična družba brez katere ne gre. Ostanite še naprej taki in veselo s kuhlo naprej. Lep dan in skledo dobre volje zinka
15. jun 2006 14:32
No 40 zim bom dopolnila. Sem z Gorenjske. Pa se bom pobahala še s premoženjem: dve hčeri (11 in 16 let), mož, 3 mačke, 2 skobčevki, kakšen pajek ..... Kulinarika mi je super, je prava ekipa tako na tej strani strežnika kot tudi na drugi strani. Pregledam skoraj vse recepte. Veliko sem jih že preizkusila, kar se mi tudi pozna. Ampak čez kulinarične užitke ga ni. McNena
15. jun 2006 15:35
Še jaz! Sem dvojčica, upihnila že 57 svečk, počutim se mlado, paše mi v vaši družbi. Osvojila sem veliko vaših nasvetov, receptov in idej. Hvala vam! Sem vegetarianka. Živim v Ljubljani (Draveljska gmajna). Imam podnajemnico - psičko. nedelja je vedno živahna, saj se zbere pri meni vsa družina (hči, sin, snaha in dva vnučka). takrat je polna miza raznolike hrane. lp dome
15. jun 2006 16:46
Maestro pa prihaja iz Bohinja, čez dobr mesec pa bom star 25:) Sm pa ke pa tud kaj napišem. maestro1
15. jun 2006 18:56
Oktobra se prišetam do težko pričakovanih 18 Katja
15. jun 2006 20:10
Decembra jih bo 46. Sem iz Krškega in seveda rad v dobri kulinarični družbi. Poročen od leta 1985, kolikor je stara naša študentka. Sin srednješolec pa je od nje mlajši 5 let. Živimo malo ven iz Krškega. tako da imamo v domači družbi tudi psico, mačko in nekaj kokoši. Če ste že morda pozabile, moj podpis je bil včasih Ažo-Koh. LP Matjaž
15. jun 2006 21:37
Traja, da človek prebere vse te vaše strani. Sedaj pa še malo o meni. Letos bom dopolnila 42 poletij, imam 2 super sinova(20 in 18 let) in nekoliko manj super moža, poleg pa še mojega ljubčka mopsija, doma sem iz Ljubljane, iz Viča.Tudi jaz prispevam bolj malo, se pa zato dobro počutim v vaši družbi. rozika
15. jun 2006 22:09
Da se vam se jaz predstavim.Sem "ljubljanska srajca",doma iz Bezigrada,dvojcica po horoskopu, 41let in mama dvojcic 12 let.Pred 15 leti me je pot zanesla po svetu in sedaj zivim pri mozu .Sem zasvojena z kulinariko in preberem vse,veliko receptov smo ze preizkudili in ocenili.V vasi druzbi se odlicno pocutim in vas vsak vecer obiscem. Lep pozdrav marmeladkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako