Starost

matejčica  

član od: 24.8.2005

sporočila: 42

14. jun 2006 17:45

Še jaz. Četrt stoletja staro dete iz okolice Lj, pa še kar pri starših. LP matejčica

pina colada  

član od: 8.9.2005

sporočila: 52

14. jun 2006 21:49

Matejčica-enako. Kaj hočmo,smo v varnem gnezdecu, ampak kmalu si bo treba svojega zgradit Lp pina colada

SANITETA  

član od: 5.7.2005

sporočila: 92

14. jun 2006 22:36

Kakšna starost neki !? Ta je le v naših glavah in nas obremenjuje do nezavesti. Neumnost ! Mladost, mladost, saj smo vendar vse mlade po srcu in duši. Sicer pa velja, da se ženska ne stara, ampak medi. Pa mi povejte, katera tepka je boljša - zelena ali zrela !? No, prosim, mar ni odgovor na dlani ? Dosti fiklozofiranja. Sama štejem 54 pomladi, pardon, jeseni- sem pač takrat privekala na svet. Rojena Ljubljančanka z 22-letnim absolventom, ki vztrajno zatrjuje, da imamo pri nas vedno prazen hladilnik, nobene hrane - le sestavine. Lep večer vsem ! saniteta Sporočilo je spremenil(a) SANITETA dne 14. jun 2006 22:39:03

dalsi  

član od: 18.9.2002

sporočila: 339

15. jun 2006 0:05

gogad je napisal/a:
Sem se prehitro pohvalila,kako dobra roba sem,pa je zima še boljša lp goga
Jaz sem se poročila pri 17. letih, starejša hči je stara 24 in mlajša 20 let in ni mi žal. LP Marjana

Nelly  

član od: 29.10.2003

sporočila: 264

15. jun 2006 0:23

Jaz sem pa še iz vojnih časov, pa ne iz prve svetovne, da ne bo pomote. Svet sem začela raziskovati predzadnji mesec druge svetovne vojne. In še danes ga raziskujem. Lotila sem se že marsičesa, še več pa načrtujem. Sem vdova, hči in sin sta že odletela iz gnezda, vnukov še ni... Sem upokojenka in časa imam zdaj dovolj, da lahko delam vse tisto, kar me je vedno zanimalo in kar sem si vedno želela. Srečate me lahko povsod, največkrat pa za Bežigradom v Ljubljani. Ugotovila sem, da sem najstarejša med vami. Joj, pa se počutim še tako mlada......! Pozdravček! Nelly Sporočilo je spremenil(a) Nelly dne 15. jun 2006 00:35:38

cherry  

član od: 5.6.2006

sporočila: 409

15. jun 2006 7:37

23-letna Ptujčanka, že dolgo časa brskam po kulinariki, predvsem z veseljem berem recepte in vaše komentarje na njih, ki so polni koristnih nasvetov. Pred kratkim sem se končno registrirala, da bom lahko tudi javno pohvalila odlične recepte, ki jih preizkusim, morda pa tudi dodala kaj svojega :) Ste pa res ena vzorna, prijetna internetna skupnost, vsaka čast! Je pa tudi meni ob registraciji zavrnilo kar nekaj imen, tako da sem na koncu pristala na češnji, ker pač gledam te zoreče sadeže skozi okno :) Živim pa s fantom in vsak dan vsaj enkrat pripravim kakšno dobroto za pohrustat. Dragi pa se počasi, ampak res počaaasi, navdušuje, da bi tudi on kaj ustvaril v kuhinji. Zaenkrat pa ostaja predvsem zvesti kuharski pomočnik :) Lep dan vsem, Mateja Sporočilo je spremenil(a) cherry dne 17. jun 2006 22:14:08

pegasti  

član od: 7.1.2003

sporočila: 258

15. jun 2006 8:21

Jaz pa se poslavljam od Kristusovih let. Poleti bom 34. Iz Trbovelj sem se pritepla v Brežice, od tam pa v Kapele. Živce mi kodrata 5-letnica in 1-letnik, pa mož (ta še najbolj). Sicer pa hranim tuje mačke, tuje kure in dve posvojeni kobili. Prva stavr, ki jo naredim, ko pridem v službo, pa je - prečekiram Kulinariko. Toliko o odvisnosti Sporočilo je spremenil(a) pegasti dne 15. jun 2006 10:26:42

dzoana  

član od: 12.3.2006

sporočila: 81

15. jun 2006 8:36

Stara 40 let, poročena 22 let,imam hčerko staro 22 let, sina 20 ter najmlajšo 11 let. ( še ena ki je zgodaj začela) Doma sem iz okolice Kranja, skoraj vsak dan rada preberem kaj je novega na kulinariki, sodelujem bolj malo. Rada kuham po vaših receptih, recepte za pecivo pa sprintam ter prinesem domov hčerki ( starejši ) ki to potem tudi speče. dzoana

urssa  

član od: 25.12.2005

sporočila: 380

15. jun 2006 11:11

Očitno sem med "tamladimi" tukaj. Torej: stara sem 20 let, študiram, uradno še živim doma, čeprav me že par mesecev skoraj niso videli (pridem po pošto, oprat perilo itd...), drugače imam streho nad glavo pri fantu. Na kulinariko sem prišla predvsem zato, ker je bilo treba najti kakšne nove ideje za kosila, našla sem jo pa tako mimogrede. pozdravček, Urša

senta5  

član od: 27.9.2005

sporočila: 8

15. jun 2006 11:57

Da bi bila stara?Kje pa,saj ni časa!Sem iz okolice Ptuja,imam od izpred treh dni 37let,dva pubertetnika,stara slabih 16 in dobrih 13 let,vedno lačna in kulinarična me včasih reši še v zadnjem trenutku!Super ste!! senta5

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti