Starost

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

14. jun 2006 6:45

Čez 17 dni bom stopila v Kristusova leta, prihajam pa iz okolice Trbovelj. Od Kulinarike pa tako odvisna, da tud v službo ne morem ne da bi pogledala malo gor. kokos

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

14. jun 2006 8:28

Štejem 36 let, od tega sem jih 34 preživela na robu Gorenjske, zdaj pa sem že 2 leti Konjičanka na "začasnem delu" v prestolnici. Z možem gradiva hiško, a si vseeno vzameva čas tudi za svoje hobije, med drugim kulinariko in hribolazenje. Kdaj sem našla kulinariko, se niti ne spomnim, odtlej črpam ideje na svoje kulinarične stvaritve le od tu, pa še marsikaj drugega se naučim. Na forum sem se oglasila ravno v času selitve, saj sem spoznala krasne punce na 3md forumu, ki si še zdaj pomagamo in nekajkrat smo se tudi že srečale. No, za letošnji rojstni dan sem si pa podarila še pluskota. Receptov (razen nekaj na forumih) še nisem prispevala, trudim pa se, da poslikam, kar skuham in spečem po vaših receptih, in jih, če uspejo (po mojih merilih), tudi pošljem v objavo. Lepo mi je v vaši družbi. Encijan

kristy  

član od: 18.6.2002

sporočila: 704

14. jun 2006 8:31

No, pa še ena Posavka, ki je tudi "zgodaj začela.." - že na faksu 41 let, dva sinova (21 in 15), mož - vsi iz Sevnice. Sem se s kmetije na enem hribu prestavila na kmetijo na drugem.. Rada kuham, vendar sedaj poleti ni toliko časa. Nam je ravno včeraj "napralo" skoraj suho krmo, čeprav se je katja jevšek zvečer na POPu zvirala, kako lep dan je bil.. In ker ne kaže nič na bolje, imam čas.. Tina

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

14. jun 2006 9:52

Za vse tiste, ki ste "zgodaj začele", ena anekdota iz zgodovine naše družine: Teta je bila stara 18 let, ko se je poročila. Pred poroko ji je njena stara mama (moja prababica) rekla: "Pa zakaj se moraš tako mlada poročiti? Ne bi še malo počakala? Kako pa to zgleda!" Teta jo je vprašala: "Mama, zakaj ste se pa vi poročili že pri 16. letih?" "Dobra roba gre hitro v promet!" je urno zatrdila stara mama. Atina

Lingua  

član od: 28.10.2003

sporočila: 153

14. jun 2006 10:11

Še ena Petrovčanka (39) - Savinjska dolina, sin 18, hči 8, "boljša polovica", zlate ribice, pa navihana kokeršpanjelka, sosedove mačke.... Skratka ni nam dolgčas LP

booris  

član od: 11.11.2004

sporočila: 315

14. jun 2006 10:29

Pozdravljeni, tako lepo ste se razgalili, da bi imel slabo vest, če tega ne bi storil še jaz. Sem rojen Ljubljančan v 51. letu (+ žena + 2 skoraj odrasla sinova + pes), vegetarijanec, vsaj pol leta na leto tudi presnojedec in zaprisežen sovražnik kulinarične industrije, ki nam ponuja premastno in z vsemi E-ji naphano hrano. Rad kuham in moji ter obiskovalci me ocenjujejo kot dobrega kuharja, čeprav ponavadi od vsega pojem samo solato. Kuhati pa sem začel iz preprostega razloga, ker je žena prihajala iz službe domov kasneje kot jaz, z leti pa so se nabrale izkušnje in zdaj žena praktično ne kuha več. Pa zaradi tega ni nič slabša žena. Kulinarika.net se mi zdi dobra osnova, na kateri se spoznavamo, izmenjujemo izkušnje, se včasih tudi malo grdo pogledamo, v splošnem pa vzdržujemo sprejemljivo raven komuniciranja in se tudi marsičesa naučimo. Toda če me vprašate, katero bi bilo zame najboljše kosilo: Dve sočni, pravkar z drevesa utrgani jabolki. Brez soli in popra. Pa brez zamere. Lep in prijazen dan! Boris booris

zima  

član od: 16.1.2004

sporočila: 574

14. jun 2006 10:31

Atina, hvala, sem vzela kot kompliment. Sicer pa, kar je res je res ZIMA

kristy  

član od: 18.6.2002

sporočila: 704

14. jun 2006 10:45

Atina, tudi jaz možu kar naprej dopovedujem, da sem "dobra roba" - he,he Tina

certa  

član od: 13.6.2006

sporočila: 27

14. jun 2006 10:48

Stara sem 23 let, prihajam pa iz okolice Ljubljane. certa

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

14. jun 2006 11:00

Pred 2 dnevoma 24, iz Brestanice, priseljena v Lj, kjer živiva s fantom. Rozanec - HAPPY BIRTHDAY![torta] Lep dan, Karmen

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti