15. jun 2006 22:58
poročena Ljubljančanka, krustusovih let s tremi otročki (naslednji mesec bodo stari 10 -hči, 9 in 3 leta - sina) pa še eno pasje bitje, ki je starejše od nas vseh (ima namreč 15 pasjih let) tejča
15. jun 2006 22:58
poročena Ljubljančanka, krustusovih let s tremi otročki (naslednji mesec bodo stari 10 -hči, 9 in 3 leta - sina) pa še eno pasje bitje, ki je starejše od nas vseh (ima namreč 15 pasjih let) tejča
16. jun 2006 7:57
Maja sem dopolnila 29 let, živim pa v hribih nad Trbovljami.Sem poročena, sicer še brez otrok, vendar se trudimoooo...Sicer pa velika ljubitekjica živali in narave in pa seveda dobre hrane, tako da mi Kulinarika velikokrat pomaga presenetiti domače. Sporočilo je spremenil(a) žana dne 16. jun 2006 07:58:39
16. jun 2006 8:21
Korošica, stara 31. Peka sladic je moj hobi. Katka
16. jun 2006 22:12
Sem na novo vpisana, vendar pa Kulinariko spremljam že kar nekaj časa :). Velikokrat so vaši nasveti rešili mojo kuharijo. Drugače pa prihajam iz Otočca in sem stara 24 let. Imam fanta, ki je prišel v kompletu s psom, mačkom in papagajem ter vedno praznim želodcem. Lep pozdrav vsem ljubiteljem dobre kuhinje. ...Maja...
16. jun 2006 23:56
Uf kaku sem se namatrala, da sem vse tu prebrala! Sem kar malo razočarana - RIBNČAN URBAN po cajlem svajt znan - na kulinariki pa nobenga. Sevajde, saj najma cajt po kulinarik srfat k okul hod. Sem 49 letna - pristna Ribnčanka, še rojena sem kar doma, kaj bi pa hodil v LJ če naj blu cajta. Tudi mene je kulinarika zasvojila. Pečem rada, kuham pa ne (ampak moram vseeno) ko pa imam tako komplicirane družinske člane. Mož z dieto, sin ne je nobene juhe (razen gobove) nobene zelenjave, nič sadja (ostane samo še meso in majoneza ter riž), hči stroga vegetarjanka jaz bi mogla pa tud samo gledat ko skuham - se že od tega redim! Pa mirno noč vsem in lep jutrišnji dan vsem ! Helena tutifruti
17. jun 2006 7:10
Rojstvo 23.01.1981. Nikita
17. jun 2006 14:19
Tutifruti, mene si spregledala! Sem "Polenka" že skoraj 3 leta! Atina
17. jun 2006 21:00
Punce podirate rekorde.. mi mlajše koke pa čakamo s poroko Lep dan in veliko se smejte Sporočilo je spremenil(a) rozanec dne 17. jun 2006 21:01:18
17. jun 2006 21:57
Pristavljam še jaz piskrček. Stara... ah, na prvi poletni dan bom ulovila moža, ki jih bo jutri 35. Torej še dva dvojčka, skupaj več kot pol življenja! Pri hiši sta še prvošolec in dojenčica, okoli pa kup žlahte in prijateljev, ki jih navdušujejo predvsem moje torte. Doma smo pa "v Brešcah" Pozdravček vsem, Irena Sporočilo je spremenil(a) piškotek dne 17. jun 2006 21:58:03
17. jun 2006 22:05
Sem iz Ptuja, stara 38 let. Na kulinriki sem vsak dan, čeprav receptov ne prispevam (se mi zdi da nimam nič izvirnega),zato pa toliko rajši preizkušam vaše. Kulinarika je zares KUL. Aha, še to živim na koruzi in imava 15 letno hčerko. Lp valčiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna zloženka
Bowla s kozicami