13. jun 2006 12:43
Tudi jaz sem Gorenjka okolica Jesenic- še 11 dni pa bom 30, z mojim koruznikom pa se tudi trudiva z hišo - no vseljena sva že, ampak je še cel kup za narediti, kulinariko pa spremljam že-oh saj ne vem več lp
13. jun 2006 12:43
Tudi jaz sem Gorenjka okolica Jesenic- še 11 dni pa bom 30, z mojim koruznikom pa se tudi trudiva z hišo - no vseljena sva že, ampak je še cel kup za narediti, kulinariko pa spremljam že-oh saj ne vem več lp
13. jun 2006 12:44
Stara 43 let. Doma iz Vipavske doline. ami
13. jun 2006 13:05
Evo še jaz! Letos v jeseni jih bom nabrala okroglih 40, doma imam eno maturantko in eno prvošolko, eno požrešno kužo in moža. Ups ne, mož je v glavnem v službi :( Hiška z (kot pravi mož) razgledom na taščo stoji pod Šmarno goro v okolici Ljubljane. Receptov v bazo ne prispevam, rada pa kaj napišem v forum, tako da, če bi te prispevke dali v bazo bi se tudi kaj nabralo. Sem precej konzervativna obiskovalka interneta, redno brskam samo tukaj in na med.over.netu, drugje samo če kdo prilepi kak link ali če kaj konkretnega iščem. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
13. jun 2006 13:09
tinca, tebe pa se spomnim že od samih začetkov - tista kastrolca mi je takoj v oči padla. Loni Makaroni
13. jun 2006 13:38
Juhu! Da se pridružim predstavitv i Sem 25. letna študentka, ki rada kuha in peče. Sem iz Šk. Loke in preseljena v LJ. Lep pozdravček vsem sarlotka
13. jun 2006 13:45
Skoraj 49 let. Rojena v Celju, živim v Celju. Streho si delimo z moževo taščo, otroci in vnukinjo. Torej smo pod eno streho štiri generacije žensk. In ko me udarimo, namata mož in sin besede. Receptov ne prispevam, jih pa preizkušam, kar se tudi pozna. Vsem, ki praznujete, želim vse najboljše in vsem obilo kulinaričnih užitkov Miha-ela miha-ela
13. jun 2006 13:49
Doma sem iz vasi blizu Murske Sobote .Pri svojih 55 letih se lepo počutim v vaši družbi .LEP POZDRAV VSEM SKUPAJ -malo mlajšim in malo starejšim - IZ SONČNEGA PREKMURJA . Marta
13. jun 2006 14:03
25-letnica iz Kamnika.Bodoča "zobarca" in živim še pri starših ter mami delam sive lase, ker hočem nonstop kaj pacati po kuhni. P.S.Jasna1-vse naj, naj ! pina colada
13. jun 2006 14:24
elaphus je napisal/a: |
44, vegetiram pod Terezijo v Trbovljah, zaživim pa v Tepah pri Polšniku. LP cervus |
13. jun 2006 14:24
20 let Škofjeločanka, 23 Ljubljančanka, sedaj 2 leti Logačanka. Koliko to že znese? No, v srce se mi usedu Logatec. Tu živim z možem in tremi otroci (23,19 in 10 let, dva fanta in deklica) v hiši sredi narave in širnih gozdov Notranjske, obkrožena s prijaznimi, zvedavimi ljudmi. Pravijo, da sem trčena, jaz pa uživam neglede na to. Lp DoloresKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pizza s pršutom
Tortilje s pivsko omako iz čokolade