Kako iščete recepte

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

14. maj 2006 20:13

Vrana

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

15. maj 2006 16:06

Meni se zdi narobe samo to, da se jezite na binco, ki sploh ni nič jamrala glede tega - samo spraševala je po kaki drugačni možnosti, da bi bilo lažje - kar bi naredil vsak pameten človek... Saj ni nikomur nič hotela, pa tudi mogoče sploh ni vedela za to možnost... vsak se prvič ni lih znašel tu gor... Imela sem + paket 1 leto in res zelo poenostavi iskanje in sem se odločila, da si bom naslednjiega prislužila iz krofkov:) Zaenkrat pa je tako, da zelo malo kuham po teh receptih, urejava stanovanje in ni treba posebej glavo razbijat, kam gre denar:), sicer pa ne pijem, ne kadim, ne hodim po kafičih, ne plačujem policajem, ker vozim lepo (razen na kolesu:), kjer sem itak večino časa), ne zbiram oblek niti nakita ali dragocenisti, imam pa ta svoja hobija (kuhanje in ustvarjanje) in imam rada kuharske in ustvarjalne knjige, ki jih gledam in listam:) in seveda material, hehe:) in naročnina je ravno za eno knjigo in tako se pač vedno odločim za knjigo, ker vsako od njih gotovo več uporabljam kot pa iskanje. Se mi pa tudi ne zdi nič narobe, če nekdo uživa v barih, pa naj hodi po barih, sploh če pije tam sok:) Se strinjam, da potem ne lepo jamrat, ampak binca ni, velja pa tudi obratno, saj sam postavljaš pravila... Veri

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

15. maj 2006 16:11

aja, binca, še en nasvet: če nekaj res nujno rabiš najt, pa ti ne rata, pa preizkusi + paket za en dan (je zastonj, ampak seveda lahko to samo enkrat, logično:) in boš videla, kako najde stavri in če ti je všeč - se mi zdi v redu nasvet, pa da se malo prikupim jerneju, da se ne bo še name jezil Veri

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

15. maj 2006 16:12

Binca je le odkrivala toplo vodo in svetovala kako naj bi označevali imena receptov, kar pa ni potrebe, saj je vse razvidno iz kategorije. Ne strinjam se, da ni jamrala v zvezi z iskanjem po receptih. Res pa je, da sem jo prestrogo vzel v roke Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

15. maj 2006 18:25

Bogomira je napisal/a:
Tudi moje mnenje je da za surfanje po bazi receptov ne rabiš Plusa ,saj tako izkoriščam svoj prosti čas in zanimivo postane še le takrat ko najdem kaj po naključju.Navadno se za recepte odločam dan prej in takrat prihajajo na površje tudi ideje ki jih lahko s pridom izkoristiš.Motijo pa me nekatere stvari kot je recept tedna ki je že postal recept meseca pa tudi anketa se nič kaj dosti ne spreminja . Zadnjih deset receptov ali mnenj bi lahko spadalo pod eno rubriko ker se rubriki med seboj ne razlikujeta zgoraj enako spodaj enako,namesto tega bi lahko bila kakšna druga zanimiva rurika.Kulinarika ni samo gostinstvo in recepti, za dobro kosilo potrebuješ kaj drugega,naprimer kje je kaj ceneje .kje je boljše in ekonomično bolje kupovati itd. Mislim da za paket Plus hočem več informacij, idej , iznajdlivosti,nasvetov in še bi lahko naštevala .Prednost kot so smeškoti itd..prepuščam drugim jaz bom pa raje popila dobro kavico in surfala še naprej in se zabavala z naključnimi iskanji. Bogomira Bogomira
Točno. nola

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

15. maj 2006 19:01

No, drugi pač bolj cenimo to, da ne porabimo preveč časa za iskanje nečesa, kar ti + paket omogoči v trenutku. Zato pa smo pogosto na čveku, pa se srečamo še v živo, pa še kaj. In - ni zanemarljivo - če nas ne bi bilo, ki plačamo + paket, bi tudi vi, ki ga nimate, ne imeli kaj iskati po tej spletni strani, ker je - preprosto - ne bi bilo. Pa brez zamere, samo svoje mnenje sem zapisala. rimljanka

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

15. maj 2006 19:06

Bogomira, ti bi vse to imela zastonj? Mislim, da si lahko zadovoljna, s tem kar imaš, ( to kar ti nudi Kulinarika, je še mnogo preveč) ne pa da še zahtevaš nekaj novosti......zato, da naročiš Pluska. Bi še marsikaj povedala, nebi pa želela biti nesramna, Povedala sem pa kar mi je ležalo na duši. Pa brez zamere. lp Anamarija

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

15. maj 2006 19:20

nola je napisal/a:
Bogomira je napisal/a:
Tudi moje mnenje je da za surfanje po bazi receptov ne rabiš Plusa ,saj tako izkoriščam svoj prosti čas in zanimivo postane še le takrat ko najdem kaj po naključju.Navadno se za recepte odločam dan prej in takrat prihajajo na površje tudi ideje ki jih lahko s pridom izkoristiš.Motijo pa me nekatere stvari kot je recept tedna ki je že postal recept meseca pa tudi anketa se nič kaj dosti ne spreminja . Zadnjih deset receptov ali mnenj bi lahko spadalo pod eno rubriko ker se rubriki med seboj ne razlikujeta zgoraj enako spodaj enako,namesto tega bi lahko bila kakšna druga zanimiva rurika.Kulinarika ni samo gostinstvo in recepti, za dobro kosilo potrebuješ kaj drugega,naprimer kje je kaj ceneje .kje je boljše in ekonomično bolje kupovati itd. Mislim da za paket Plus hočem več informacij, idej , iznajdlivosti,nasvetov in še bi lahko naštevala .Prednost kot so smeškoti itd..prepuščam drugim jaz bom pa raje popila dobro kavico in surfala še naprej in se zabavala z naključnimi iskanji. Bogomira Bogomira
Točno. nola
Ja delamo pač s sredstvi, ki jih imamo. Lahko bi bilo še mnogo več, nisem rekel da ne. Se pa močno ne strinjam s tem, da bi bila ena rubrika na portalu za recepte in mnenja, ker bi se potem zadnja mnenja mešala z novimi recepti, tega pa verjetno ne želite. Saj rubrika je ena, na portalu je pač zadnjih 10 receptov in mnenj posebej. Kaj je v tem slabega? Hitreje najdeš, kar je bilo novo od receptov in kar je bilo zadnje komentirano. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

16. maj 2006 6:36

anamarija1 je napisal/a:
Bogomira, ti bi vse to imela zastonj? Mislim, da si lahko zadovoljna, s tem kar imaš, ( to kar ti nudi Kulinarika, je še mnogo preveč) ne pa da še zahtevaš nekaj novosti......zato, da naročiš Pluska. Bi še marsikaj povedala, nebi pa želela biti nesramna, Povedala sem pa kar mi je ležalo na duši. Pa brez zamere. lp Anamarija
Vai anamaria1, saj prav gotovo sama uporabljaš strani kot so cooker .net, ricette cucina, cucina e ricette, ristoreggio....da ne dolgovezim več kot toliko. Seveda vse to zastonj. Mi je tudi jasno, da ima Italia štiridesetkrat več duš kot Slovenija(moj bog, kakšna slast za njihovo davčno) in kaj to pomeni glede oglaševanja in sponzorstev. Prav zaradi tega delujemo lokalno, pa plačamo tistih xk, ne ker bi bila prav ta stran tako zelo imenitna, ampak, ker te, pa še marsikatere strani brez finančne podpore ne bi bilo. Konkretno, zaposlujemo vsaj eno osebo, osebno menim, da se preveč izpostavlja. Pa mi magari sporoči, kaj je ta presežek, ki ga nudi Kulinarika nola

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

16. maj 2006 9:16

No. pa gremo po vrsti: Vse kar si omenila, mi je neznano. Priznam, da preden sem se včlanila na Kulslo, sem bila za kratek čas na drugem portalu( še spomnim se ne, katerega). Kaj je zame ta Portal: Ljubezen do kuhanja, sprostitev, zabava, razumevanje, spoštovanje, prijatelji. Vem, da ne sodi sem: Nola, nisi mene prizadela, prizadela si osebo. ki mi je pri srcu. ( mnenje o receptu ) in to je to. Ja, ti bi temu rekla " presežek" lp Anamarija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti