Kako iščete recepte

binca2  

član od: 3.5.2006

sporočila: 57

13. maj 2006 17:48

V bistvu sem hotla pa predlagat, da v bodoče, ko kakšna izmed vas v bazo da kakšen recept, da to stori po nekem kriteriju.Npr. ko sem iskala PIŠKOTE, sem našla vmes tudi pod imenom KEKSI,ali PIŠKOTKI itd..to pa je stvar, ki bi se jo dali urediti.Ampak to bi mortali predlagati lastniki portala, ali pa oni potem to spremeniti in narediti neko BAZO iz katere bi se dalo pregledno črpati-kot v neki urejeni knjigi, kjer ne boš naletel na piškote in kekse (ali eno, ali drugo). Pa lep dan vsem skupaj! Urssa, tebi pa še enkrat hvala za dober namig !! binca2

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

13. maj 2006 18:38

Binca, to bi bilo neizvedljivo. Receptov je na tisoče- Jernej ima že tako veliko dela, zato se verjetno ne bo ukvarjal še s tem. Preveč kompliciranja tudi ne dene dobro zdravju. Lep dan vam želim

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

13. maj 2006 20:06

Ja keksi in piškotki so tudi piškoti, a niso? In vse skupaj je v rubriki sladice/piškoti. Jaz ne vidim problema. Kot so ti že napisali drugi in tudi sam, če hočeš dobro iskati po vseh možnostih, naroči Plus paket. V imena receptov mi pa prisim ne dajajte kategorij, ker za to je v bazi polje, ki se mu reče kategorija in podkategorija. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

13. maj 2006 20:52

Pluska si zaenkrat še ne morem privoščit , ampak med recepti se odlično znajdem. Pa ne, da bi ure visela na kulinariki iščoč recepte... daleč od tega! Samo se mi zdi - in resno stojim za tem - da je vse tako praktično pošlihtano, da ni kaj komplicirat Danes sem npr. želela poiskati piščančje zvitke s šparglji, pa sem takoj našla piščančje zvitke, le da so bili ti z gobami. Bolj kot recepti, mi nagaja moj kompjuter Če ne najdem recepta, je on kriv. Takrat je tudi forum XXXXX Morda pa tista tema Pa saj to ni res, ni bila tako slaba. Če poznamo vse termine za kekse, tudi tiste, narečne, potem tudi pri receptih ne bo težav..... Pozdravček! Vrana

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

13. maj 2006 23:58

veš Jernej, 6 jurjov tu pa 6 jurjov tam, pa se nabere... pa bi vsi radi samo 6 (5, 4, 7,...) jurjov... pa baje so bili nekoč obljubljeni neki krofki, če me spomin ne vara... meni osebno do sedaj takle status čisto ustreza, pa še vedno sem našel vse kar sem iskal in to dovolj hitro... drugače pa: kar tako naprej, čeprav je z moje strani podpora le moralna... LP Drejček

jernej  

14. maj 2006 12:07

drejcek: To ti pa čisto verjamem, jurja tu, jurja tam. Človek pa nima jurjev ZA VSE. Ampak to le potrjuje dejstvo, da tisti, ki priavijo, da nimajo za Pluska, hočejo povedati, da nimajo za vse, kar bi želeli. In Plus jim ni toliko vreden, da bi ga izbrali namesto nečesa drugega. Torej če kadiš ali igraš loto mi ne reci, da nimaš (ne govorim tebi, ampak na splošno). Pač ne daš za KulSlo, kaj naj. To je vse kar sem hotel povedati. Se pa strinjam, da vsak hoče le par jurjev za nekaj in na koncu leta je to lahko zelo veliko. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Bogomira  

član od: 30.12.2005

sporočila: 182

14. maj 2006 15:34

Tudi moje mnenje je da za surfanje po bazi receptov ne rabiš Plusa ,saj tako izkoriščam svoj prosti čas in zanimivo postane še le takrat ko najdem kaj po naključju.Navadno se za recepte odločam dan prej in takrat prihajajo na površje tudi ideje ki jih lahko s pridom izkoristiš.Motijo pa me nekatere stvari kot je recept tedna ki je že postal recept meseca pa tudi anketa se nič kaj dosti ne spreminja . Zadnjih deset receptov ali mnenj bi lahko spadalo pod eno rubriko ker se rubriki med seboj ne razlikujeta zgoraj enako spodaj enako,namesto tega bi lahko bila kakšna druga zanimiva rurika.Kulinarika ni samo gostinstvo in recepti, za dobro kosilo potrebuješ kaj drugega,naprimer kje je kaj ceneje .kje je boljše in ekonomično bolje kupovati itd. Mislim da za paket Plus hočem več informacij, idej , iznajdlivosti,nasvetov in še bi lahko naštevala .Prednost kot so smeškoti itd..prepuščam drugim jaz bom pa raje popila dobro kavico in surfala še naprej in se zabavala z naključnimi iskanji. Bogomira Bogomira

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

14. maj 2006 15:47

se popolnoma strinjam, Jernej. Vsake oči imajo svojega malarja, vsakdo svoje razvade. Z moje strani debata zaključena. LP Drejček

Venturini  

član od: 29.1.2002

sporočila: 1720

14. maj 2006 19:43

Meni se zdi, da je boljše da si plačam Plus paket kot pa da bi po bifejih sedela. Sok je tam okoli 250 sit, doma lahko pa cel liter za toliko denarja popijem... Meni je plus zasvojenost. Če nisem doma grem pa na kakšnem drugem računalniku pogledat kaj se dogaja. Lp Saša Mir in dobro!

jernej  

14. maj 2006 19:46

Z moje tudi Drejcek Kar sem hotel povedati je bilo edino to, da naj ljudje ne govorijo, da nimajo. Če si nekaj želiš, našparaš pa kupiš. Tudi ko te policaj zakasira pač nabereš tiste tolarje. PRav tako za vse razvade, ki jih imamo. Zdaj se bom verjetno komu zameril, ampak nisem politik Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti