Kako iščete recepte

pppp  

član od: 1.12.2005

sporočila: 231

12. maj 2006 16:40

jaz pa plus paketa nimam, zato bom malo kritična do jerneja in mu rekla, da mu ni treba ravno stokati in jokati. pri takem obisku spl. strani si lahko uredi, ali pa ima že urejeno plačilo sponzorjev ali pa oglaševalcev na strani. verjetno je še kdo tukaj na tej strani gost skoraj vsak dan, obiskujem pa tudi druge strani in če bi povsod plačevala članarine, bi lahko delala samo še za internet. pppp

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

12. maj 2006 17:19

Pošteno. Vam obiskovalcem, ki nimate Plusa, pa ni treba stokati, kako iskati in podobno. Saj čez 10 let bo tako, da bomo plačevali za vse strani, ki so dobre in nekaj nudijo. Tako kot plačujemo vsako žemljo, ki jo kupimo v trgovini. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

binca2  

član od: 3.5.2006

sporočila: 57

12. maj 2006 18:52

lepa hvala za odgovre (sicer večina ni odgovorila na moje vprašanje). Meni enostavno ni kapnilo, da bi lahko iskala z iskalnikom (pa nisem blond). To, da bi se včlanila bom seveda še razmislila, ni dvakrat za rečt da se ne bom. lepo kuhajte ! binca2

jernej  

12. maj 2006 19:06

Ja, išči z iskalnikom. Lahko najdeš kar nekaj več kot preko podstrani receptov. Pa možnost urejanja po abecedi in datumu imaš tudi. Pa en zadetek je tudi več kot nič Dekleta so samo hotela povedati, da s Plusom res lahko iščeš kot gospod Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

12. maj 2006 19:16

Dekleta in žene, res je Jernej lp

urssa  

član od: 25.12.2005

sporočila: 380

12. maj 2006 19:38

Nimam plus paketa, pač pa dobro poznavanje računalnikov :) Vsak spletni brskalnik ima neko funkcijo, ki se ji reče "find" ali "najdi". Torej ko si na strani je tam napisanih ene 30 receptov pritisni ctrl + F (v Internet Explorerju in Firefoxu to zagotovo dela), in odpre se okence v katerega vpišeš željeno besedo, ter pritisneš najdi oz. find. Beseda, ki jo iščeš se bo obarvala (ali več besed ena po ena). Torej, če piše: - domači piškoti - piškoti z orehi - dobri piškoti In če iščeš po besedi "piškoti", se bodo obarvale besede "piškoti" To meni prav pride, ker kot študentka, ki komaj lezem iz meseca v mesec s svojo žepnino nimam 6000 SIT za zapravit, pa čeprav je enkrat na leto... pozdravček, Urša

majdi  

član od: 18.11.2003

sporočila: 359

12. maj 2006 19:48

imam pluskota in sem ful zadovoljna. vse hitro najdem Majda

jernej  

12. maj 2006 19:53

anamarija1 je napisal/a:
Dekleta in žene, res je Jernej lp
Ma saj ste sama dekleta po srcu no... To pomeni mladostne ne, nisem mislil, da ste same ledik pa frej tukaj no. Malo komplimenta... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

jernej  

12. maj 2006 19:54

urssa je napisal/a:
Nimam plus paketa, pač pa dobro poznavanje računalnikov :) Vsak spletni brskalnik ima neko funkcijo, ki se ji reče "find" ali "najdi". Torej ko si na strani je tam napisanih ene 30 receptov pritisni ctrl + F (v Internet Explorerju in Firefoxu to zagotovo dela), in odpre se okence v katerega vpišeš željeno besedo, ter pritisneš najdi oz. find. Beseda, ki jo iščeš se bo obarvala (ali več besed ena po ena). Torej, če piše: - domači piškoti - piškoti z orehi - dobri piškoti In če iščeš po besedi "piškoti", se bodo obarvale besede "piškoti" To meni prav pride, ker kot študentka, ki komaj lezem iz meseca v mesec s svojo žepnino nimam 6000 SIT za zapravit, pa čeprav je enkrat na leto... pozdravček, Urša
To je res ober nasvet, samo receptov je le 30 in je treba postopek ponoviti na vsaki strani. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

t-baby  

član od: 14.12.2003

sporočila: 698

13. maj 2006 10:45

včasih tud deluje ko v googla odtipkam nekaj in mi da na možnost določeno stran iz kul slo .... pa sploh nisem imela namen tuki iskat

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti