Pozdravljeni!
Sestri imam namen za rojstni dan kupil depilator. Bolj hodim po trgovinag in gledam, manj se mi sanja kateri je res vredu.
Mi lahko kdo svetuje in pomaga?
Hvala in lep pozdrav!
Bojana
Bojanca
Pozdravljeni!
Sestri imam namen za rojstni dan kupil depilator. Bolj hodim po trgovinag in gledam, manj se mi sanja kateri je res vredu.
Mi lahko kdo svetuje in pomaga?
Hvala in lep pozdrav!
Bojana
Bojanca
8. maj 2006 19:24
Moja sestrična ima Satinelle Ice od Philipsa in je noro zadovoljna, pravi da nič ne boli. Jaz zbiram denar, da si ga kupim, ker je kar drag. Okrog 23 tisoč. Lp, polona
8. maj 2006 19:32
Bolje je plačati več kot pa da potem boli. To je moj nasvet in sigurno vem kaj govorim. To zna namreč neznansko boleti, če to ni to. Odloči se za kvaliteto. lp Vesna
8. maj 2006 20:21
Tudi jaz pravim, da se je bolje odločati po kvaliteti in ne po ceni. Sama imam Silk-epil od Brauna. Ima 2 glavi za depilacijo (ena ima bolj gosto razporejene "pincete", druga manj) z odstranljivim delom za manj bolečine ter glavo za britje. Zanj sem odštela mislim da okoli 24.000 (ne vem več točno) in sem zelo zadovoljna. Glede bolečine je tako, da se je moreš enostavno privaditi, na začetku še malo pika, potem pa nič več. Odvisno je tudi, koliko so dlake "močne". Znamke Philips se načeloma izogibam, ker se nam je doma še vse kar je bilo Philipsovega hitro pokvarilo...mogoče pa samo pri nas nimamo sreče s Philipsi. Lp, teya84
8. maj 2006 20:39
Tudi jaz imam Braunovega, dedek mraz je bil lani tako zelo proijazen. V trgovinah se malo posvetuj, niti ni nepomembno, ali je sestra zelo poraščena ali ne tako zelo, prodajalake ti bodo povedale, kaj bibilozanjo najbolj primerno. Računaj pa na ceno tamnekje od 14. tisočakov, pa do 20, kot so že napisala dekleta. Mamamia mamamia
8. maj 2006 20:40
Hčera dobila za rojstni dan enakega kot Polona. Ga zelo pohvali in pravi, da precej manj boli kot drugi in tudi dobro populi. LP
8. maj 2006 21:06
Jaz imam že drugega Philipsa (ta drugi je popolnoma osnovna verzija). Prvemu je šla glava (ni več pulil). Imel je 2 nastavka, za britje in (d)epiliranje ter vibrirajočo stvar za blaženje bolečin. Uporabila sem jo dvakrat in potem nič več. Preizkusila sem tudi Ice, vendar mi je bilo isto. "Trik", ki ga uporabljam je v tem, da si pred depiliranjem močno zmasiram noge in naredim peeling. In bolečine ni. Poleg tega pa dlake ne smejo biti predolge, ker to tudi pripomore k bolečini. Pa ne mislit da nisem občutljiva... Vsekakor pa prisegam na Philips. :) lp, Marija
8. maj 2006 21:51
Galyka: no lepo, da je vsaj nekdo zadovoljen s Philipsom, ocitno mi ta znamka res ni usojena... :)) Lp. teya84
8. maj 2006 21:59
teya84 je napisal/a: |
Galyka: no lepo, da je vsaj nekdo zadovoljen s Philipsom, ocitno mi ta znamka res ni usojena... :)) Lp. teya84 |
8. maj 2006 23:04
Hm, v moji "zgodovini" sem uničila - beri zgarala - že dva epilatorja in sedaj sem na tretjem, za katerega gre zasluga mojemu predragemu. Po prvem Braunu, ki je ropotal kot stroj za žuljenje koruznih storžev, populil pa le najdaljše dlake, sem si nabavila Philipsa. Ravno tistega z nastavkom za masažo, o katerem je govorila Galyka. Nekaj let je zdržal, čeprav so bili poskusi puljenja pod pazduhami svojevrstna avantura kljub obljubam v reklami. Njegova največja odlika je bila brezžično delovanje. Po že milijontem padcu na tla je glava dokončno odletela in ni več nič pulil, le še ropotal. Tako me je moj dragi dve leti nazaj za rojstni dan presenetil s prelepim divje ciklamin barve kovčkom, v katerem je zapakiran moj super duper Satinelle Ice od Philipsa . Ta je v primerjavi s prejšnjima dvema veliko tišji, nastavek za hlajenje mi kar ustreza, čeprav po 15 letih puljenja postaneš (vsaj jaz osebno) že imun na to vrsto bolečine . Veliko bolj učinkovit je od prejšnjih modelov in tudi hitrejši - sedaj sem za noge do kolen fertik v 20 minutah, za cele noge in bikini pa ob prvem spomladanskem britju v eni urci (mi medvedki ). Ima sicer ta mašinca tudi piling in brivski nastavek, a pri meni še vedno počivata v kovčku. Če dodam še podatek o ceni - v Harvey Normanu so ga imeli v nekakšni akciji za 20 tisočakov. In če povzamem vse to moje dolgovezenje.... ga priporočam. Absolutno pa pri delipatorjih drži tudi tista o denarju in muziki.... Lep pozdravček, tjas
8. maj 2006 23:17
Tudi moj Sattinele ice krasno dela stanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tarte tatin z jabolki
Rumove kocke