9. maj 2006 17:25
vanjatajnsek je napisal/a: |
Ojoj, pa sem zgleda res med bolj srečnimi. Zanima me kakšna je razlika med epilatorjem in depilatorejm? Hvala vanjatajnsek |
9. maj 2006 17:25
vanjatajnsek je napisal/a: |
Ojoj, pa sem zgleda res med bolj srečnimi. Zanima me kakšna je razlika med epilatorjem in depilatorejm? Hvala vanjatajnsek |
9. maj 2006 20:05
Jaz tudi že probala vse živo, zdaj pa sem pristala na navadni britvici, sicer moški ( Gillette MACH3 Turbo ), s katero pa sem zelo zadovoljna. Je zelo nežna, a hkrati ostra. Pomembno je res, da ne pustiš predolgih dlak in da je britev dovolj ostra, saj v nasprotnem primeru boli in nastanejo rdeči mozoljčki. V glavnem, jst nimam 10 min kaj delat pri britju pazduh, nog in bikinija, to je vse en, dva tri...res pa, da to počnem cca. 2x tedensko. Lp, Karmen
9. maj 2006 20:59
Gillette Mach3 turbo je res super! Si kar fantovo sposojam, sam rezilce zamenjam ;) Sem pa pred kratkim videla reklamo(na it. tv) za Venus, ki je tako kot Mach3 turbo na baterije... ce ne bo predraga bomo kupli :) teya84
15. maj 2006 21:14
Pozdraveljeni! Sestri sem kupila depilator od Brauna Silk-epil X´elle 5580. To je novi in edini depitaro s 40 pincetami. Stvarco je sprobala, tudi jaz sem ga imela na izposoji in je super. Populi res dlake čisto pri korenina, na začetku je malo bolelo, potem pa se kar navadiš na "bolečino". Hvala vsem za informacije. BojanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Debeli špageti s poletno zelenjavo
Domači sladoled za vroče poletje