8. maj 2006 23:44
tudi jaz imam Sattinele ice vendar ice nastavka ne uporabljam. se mi zdi da manj boli brez. miss tinker
8. maj 2006 23:44
tudi jaz imam Sattinele ice vendar ice nastavka ne uporabljam. se mi zdi da manj boli brez. miss tinker
9. maj 2006 7:11
Moj Sattinele ice v divje ciklavnem kovčku se je pokvaril v točno 15 mesecih. Pa sem spet pri britju. Žal. mimika
9. maj 2006 7:55
No, ko smo že pri tej temi imam pa tudi jaz eno vprašanje. Sicer uporabljam Braunov depilator, nekakšen osnovni model, je pa tudi že precej star, cca. 8 let, ki ga sicer uporabljam za depiliranje nog ter še vedno ustrezno deluje. Zanima me, kaj uporabljate za odstanjevanje dlak pod pazduho in pa bikini predel. Meni to z depilatorjem ne uspeva, saj je koža prenežna in imam po puljenju krvave ranice. Tako pač uporabljam depilacijski kremo, kaj pa ve??? lp,
9. maj 2006 7:58
Nekaj mi ni jasno - 15 let depiliranja ( če sem prav razumela ) ampak a ne drži, da ko je dlaka 7x izpuljena ne zraste več. Pa še nekaj - z aparatom 20 min samo do kolen? Pa to je ja grozno dolgo. Jaz si odstranim dlake do kolen z lističi hladnega voska in sem fertig v 5 minutah. To sem naredila mogoče 3x in sedaj mi skor ne rastejo več. Tudi obrvi si že dolgo, dolgo ne pulim, ker ne zrastejo več. ???? vanjatajnsek
9. maj 2006 8:06
vanjatajnsek je napisal/a: |
Nekaj mi ni jasno - 15 let depiliranja ( če sem prav razumela ) ampak a ne drži, da ko je dlaka 7x izpuljena ne zraste več. Pa še nekaj - z aparatom 20 min samo do kolen? Pa to je ja grozno dolgo. Jaz si odstranim dlake do kolen z lističi hladnega voska in sem fertig v 5 minutah. To sem naredila mogoče 3x in sedaj mi skor ne rastejo več. Tudi obrvi si že dolgo, dolgo ne pulim, ker ne zrastejo več. ???? vanjatajnsek |
9. maj 2006 8:46
No, tudi jaz si obrvi odstranjujem z voskom, sama doma. Še vedno rastejo... Z depilatorjem pa sem tudi jaz porabila kar nekaj časa. Pa bolelo je, pa tamale dlakce nisem spravila čisto stran, tako da je bilo čez en teden enako, kot da se ne bi brila. Da ne govorim o vraščenih dlakah!!! Pa o tem, kako srbi, ko rastejo dlake po depilaciji. Zdaj se pač brijem, je hitro, enostavno. Nič se ne vraste, ne srbi čez par dni. Enako se brijem na par dni, kot sem se prej depilirala. Meni je dosti enostavnejše...
9. maj 2006 8:56
vanjatajnsek je napisal/a: |
Nekaj mi ni jasno - 15 let depiliranja ( če sem prav razumela ) ampak a ne drži, da ko je dlaka 7x izpuljena ne zraste več. Pa še nekaj - z aparatom 20 min samo do kolen? Pa to je ja grozno dolgo. Jaz si odstranim dlake do kolen z lističi hladnega voska in sem fertig v 5 minutah. To sem naredila mogoče 3x in sedaj mi skor ne rastejo več. Tudi obrvi si že dolgo, dolgo ne pulim, ker ne zrastejo več. ???? vanjatajnsek |
9. maj 2006 9:10
Jaz sem tudi za Satinelle Ice, ga imam že tretje leto. Loni Makaroni
9. maj 2006 10:59
Punce, pa nima nobena problemov z vraščenimi dlakami? Jaz sem namreč že nekaj let na depilatorjih, pa se mi ta problem stopnjuje in resno premišljujem, da bom v svojem proračunu počasi morala nameniti del za redne obiske voskanja pri kozmetičarki.... strelka
9. maj 2006 11:09
strelka je napisal/a: |
Punce, pa nima nobena problemov z vraščenimi dlakami? strelka |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski sladoled z navihanci
Indijska vegetarijanska skleda