Ženski depilatorji

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

9. maj 2006 11:26

Tudi jaz sem s svojim Philipsovim Satinelle vitesse zadovoljna, ne boli, pa tudi pokvari se ne. Sva skupaj že vsaj deset let.... Če dlaka po sedmih puljenjih ne zraste več, potem to pomeni, da se meni kar sproti delajo Za obrvi sem pa najbolj spretna s čisto navadno pinceto. Vrana

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

9. maj 2006 11:35

Živjo! Evo, jaz mam pa take probleme s tem depilatorjem, me tok boli, da ne morem zdržat. Že parkrat sem poskušala pa ne gre, sedaj me pa čaka v predalu, da se spet opogumim. Imam pa od Philipsa - Satinelle super sensitive. katti

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

9. maj 2006 11:59

Jaz pri enoletnem otroku komaj najdem čas, da se obrijem, pa lase operem, pa zjutraj namaže, da grem urejena v službo. Za losijončke in take tretmaje pa... čez par let...

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

9. maj 2006 12:08

Hehe, lidka, jaz sploh še nimam otrok, pa že zdaj nimam časa nit za razna mazanja, kaj šele za kaka druga urejanja:) No, na srečo mam tako službo, da to ni potrebno (živalcam je čisto vseeno:), pa še dlake mi tako počasi rastejo, da je dovolj, če se pobrijem 2x na leto - in še takrat sem gotova v pol ure, vse;) Na srečo, ker po moje bi znorela, če bi to morala vsak dan delat, ker bi mi preveč časa vzelo. Mam neko staro mašinco, nimam pojma kaj. Veri

Doban  

član od: 24.8.2004

sporočila: 238

9. maj 2006 12:18

Doban je napisal/a:
No, ko smo že pri tej temi imam pa tudi jaz eno vprašanje. Sicer uporabljam Braunov depilator, nekakšen osnovni model, je pa tudi že precej star, cca. 8 let, ki ga sicer uporabljam za depiliranje nog ter še vedno ustrezno deluje. Zanima me, kaj uporabljate za odstanjevanje dlak pod pazduho in pa bikini predel. Meni to z depilatorjem ne uspeva, saj je koža prenežna in imam po puljenju krvave ranice. Tako pač uporabljam depilacijski kremo, kaj pa ve??? lp,
Kaj pa moje vprašanje? Simona

teya84  

član od: 9.11.2005

sporočila: 331

9. maj 2006 12:46

Doban, Za odstranjevanje dlak pod pazduho uporabljam kar blitvico, ker je to najhitrejsi in najmanj bolec nacin, pa se ne da se mi cakat da dlake dovolj zrastejo za depilator. Bikini pa kar lepo kozmeticarka z voskom, ko pa nimam casa/denarja za to pa britvica. Imam pa tudi jaz po voskanju(in puljenju nasploh) bikinija krvave pikice (pod pazduho bi bila verjetno ista pesem), kozmeticarka mi je rekla da zato, ker so dlake tam bolj mocne. Za bikini mislim da je nasploh boljsi vosek (pri kozmeticarki!!!)... Depilator pa za noge. Lp, teya84 Sporočilo je spremenil(a) teya84 dne 09. maj 2006 12:47:08

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

9. maj 2006 12:50

Hi, hi... Jaz sem se še do pred kratkim veliko mazala, brila in sploh bila veliko v kopalnici. Pred ogledalom... Zdaj pa sem našla načine, kako biti urejen, namazan in zrihtan v najkrajšem možnem času. Me je situacija prisilila v to, prej mi pa ni bilo treba...

hope  

član od: 27.1.2005

sporočila: 166

9. maj 2006 13:53

Katti, nekaj nasvetov, da bo manj bolelo. Nikoli ne delaj tega z dolgimi dlakami. Za prvič si pobrij, potem pa napadi kratke dlake, pa lahko se prej stuširaš s toplo vodo, pa malo z roko napni kožo, pa ne bo hudega. Preizkušeno. Jaz sem se navadila, da to delam vsak teden, mi vzame 2 minuti, ker če pustim, da zrastejo, se preveč bojim in odlašam. Tako pa niti čutim ne. Lp hope

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

9. maj 2006 15:09

Ojoj, pa sem zgleda res med bolj srečnimi. Zanima me kakšna je razlika med epilatorjem in depilatorejm? Hvala vanjatajnsek

Tamči  

član od: 10.4.2006

sporočila: 203

9. maj 2006 16:02

Oj! Tudi sama uporabljam Phillipsov satinelle ice in sem noro zadovoljna. Tiste britvice so mi že najedale živce, ker nisem tip, ki bi se mu dalo vsak drugi dan brit. Mislim, da razlike med depilatorjem in epilatorjem ni - tako sem prebrala. Eni pač to zadevo imenujejo tako drugi spet drugače, razlika pa je itak le v začetnem D. :))) Tamči

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti