3. srečanje kulinarične slovenije - prevoz in klepet

tema je zaklenjena

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

11. maj 2006 7:37

Bravo šefi . Kavico pa obvezno in to kapučino z okusom lešnika LP Matjaž

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

11. maj 2006 8:45

Jaz vidim težae v stvareh, ki potrebujejo hlad. Hladilne torbe za solato in to, samo za sladoled bi pa rabili zmrzovalnik. Zato na piknikih ponavadi ni sladoleda Ali je??? Ne vem, no Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

11. maj 2006 9:10

Jernej, mogoče pa ima šefica Ligojna oz. njen stric (če se prav spomnim) na tistem placu tudi zamrzovalnik oz. skrinjo, glede na to, da ona predlaga sladoled!? Jaz priznam, da temi o pikniku nisem sledila od vsega začetka (mesece nazaj) oz. sem sledila bolj površno, pa ne vem več točno, kaj je tam na voljo. Mogoče bi bilo še za koga koristno oz. v pomoč, če se to ponovi, da bomo vedeli, kaj prinesti oz. česa morda ni treba prinesti. Ja, hladilne skrinje za solato in mesne zadeve pa so tako obvezne, brez tega najbrž ne bo šlo. Jaz že študiram, kje si jo bom izposodila. Upam, da bo ena dovolj... Glede na to, da bom prinesla več vrst solat, sem jih mislila zapakirati kar v praktične plastične posode s pokrovom. Zelenjavo (paradižnik npr.) bomo najbrž lahko hladili v vodi, ki teče tam mimo? Res bi nam tudi tukaj prav prišel opis prizorišča, da ne iščemo po starih temah... Upam, da ne kompliciram preveč. Če pa že, me boste pa tako okregali in Encijan

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

11. maj 2006 9:18

Ja saj šefica mi je poslal že načrte in jih moram slikovno zložiti in bodo na prvi strani objavljene Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4745

11. maj 2006 9:43

Ej, ENCIJAN...mi smo te pa v nedeljo na Lovrencu gledali in slikali....ti je bilo všeč bit manekenka? Ognjič

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

11. maj 2006 9:47

Sedaj se pa res ža "malo" (beri toliko, da te mine) komplicira. Ne mislim nikogar kregat, pa vendar malo v razmislek. Saj smo vsi dost zreli in vemo da se določene stvari pač pokvarijo, če niso na hladnem. Kdo je pa nam kdaj na njivi celo popoldne hladil kakšno pijačo ali sladoled, pa smo bili proti večeru vedno dobre volje. Mislim, da ima vsak tolliko soli v glavi, da bo poskrbel za stvar, ki jo bo prinesel, da bo užitno ponudil. Kakšna skrinja? Kdor bo prinesel sladoled naj ga prinese v hladilni torbi in ga na piknik placu, ko pride, razdeli med prisotne, da se bo stopil v ustih ne pa na soncu. Saj se na pikniku menda ne bomo šli še slaščičarno in celo popldne ponulaji sladoled in morda še kakšne ledene kavice in ledene rezince... . Sladoled-po deset-kdor ga kupi-se... NA PRVEM MESTU NAJ BO STVAR PREPROSTA, BREZ KOMPLIKACIJ, BREZ PANIKE IN PA PREDVSEM Z DOBRO VOLJO IN ŽELJO PO DRUŽENJU IN NOVIH SPOZNANSTVIH. LP Matjaž

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4745

11. maj 2006 9:49

A ti je kdo ...na .... stopil....da se tolk jeziš... Ognjič

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

11. maj 2006 10:07

Ej,ej,glede sladoleda sem se pošalila. Vesna Leben

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

11. maj 2006 10:52

Ha ha, Ligojna, zdaj pa ne vem, a se Matjaž zaradi mene jezi, al zarad tebe. Če ne bi omenjala sladoleda, jaz ne bi nič napisala! Pač nisem dojela vajine šale! Za tisto, kar bom prinesla, bom poskrbela, da bo užitno. Brez panike, prosim. Torej imamo tisto, kar prinesemo. Matjaž, zdaj bom pa tiho, OK? Ognjič, dokler me samo slikate, se kar dobro počutim, samo ko me pa kdo potepta ali pa utrga, uuuuuu, to pa bolli... Jaz pa letos encijana razen na slikcah od Vemves še nisem videla, se mi je kar milo storilo. V pričakovanju prijetnih srečanj... Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 11. maj 2006 10:58:15

vesn@  

član od: 27.3.2006

sporočila: 59

11. maj 2006 13:07

MATJAZ ne se razburjat prvo hrani zivce za piknik ,ker bos imel veliko skrbi drugo kapucino z okusom lesnika ti jaz prinesem treje jeza skodi lepoti to cenim ko te spoznam ha ha ha cetrto in eno milko da se ne bos prevec jezil ker pomirja zivce lp vesna kovacic vesna kovačič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti