7. maj 2006 14:01
Se strinjam s srečolovom. riba-ribica
7. maj 2006 14:01
Se strinjam s srečolovom. riba-ribica
7. maj 2006 14:07
Tudi jaz sem ZA. Imam pa predlog Vsak, ki prinese darilce, dobi od Jerneja srečko, kdor ga ne prinese špač srečke ne dobi. V mislih imam pač da darilca prinesejo tisti ki so prijavljeni na KulSlo, ne pa vsi udeleženci piknika. Jernej ne bo ti treba policaja špilat, bi bilo pa fino, če bi prosu za dva prostovolca in ti pomagata speljati to tombolo, saj menda vsi ne bodo zaposleni s kuhanjem. LP Matjaž
7. maj 2006 17:07
Hojla! Jaz sem za, ampak ko tole berem, se mi pa zdi, da že malo kompliciramo. Toliko iz moje strani, pa brez zamere. Lp, veverica Še to, glede na to, koliko hrane bo, da ne bi kdo slucajno rekel, ne morem hujšam! Tam bomo vsi pridno papcali, potem bomo pa že hujšali -ob bolj primernih dnevih... Sporočilo je spremenil(a) sara dne 07. maj 2006 17:13:28
7. maj 2006 17:11
Tudi jaz sem za , se pa popolnoma strinjam s Saro, pa tudi iz moje strani brez zamere. lp
7. maj 2006 19:58
Jaz bi poenostavil. Kolikor darilc nekdo prinese, toliko srečk dobi In na koncu se vedno izide. Če družina prinese enega skupaj, vleče enkrat, če pa vsak svojega vleče vsak svoje. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
7. maj 2006 20:25
jernej je napisal/a: |
Jaz bi poenostavil. Kolikor darilc nekdo prinese, toliko srečk dobi In na koncu se vedno izide. Če družina prinese enega skupaj, vleče enkrat, če pa vsak svojega vleče vsak svoje. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
7. maj 2006 20:28
Pametno riba-ribica
7. maj 2006 20:31
Super zadeva! Zdaj mi je vse jasno. Vrana
7. maj 2006 20:41
Tudi jaz se strinjam s tombolo in čim manj kompliciranja. Torej velja, da bo darilo v vrednosti 1000 SIT in zavito v časopisni papir ali bo treba zaviti kako lepše? Bo treba v lov za darilcem , da ne bo zadnji dan kriza. kača
8. maj 2006 7:57
Darilca zavijte v časopisni papir,da bodo na prvi pogled vsa darilca enaka.Kako bo zavito pod časopisnim papirjem ,pa je stvar vsakega posameznika. Vesna LebenKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton