11. maj 2006 17:13
Lepo, da sem zvedela, da je tam potok, me je že skrbelo. Če ga ne bi bilo, bi nekaj manjkalo. Lp iz Mb riba-ribica
11. maj 2006 17:13
Lepo, da sem zvedela, da je tam potok, me je že skrbelo. Če ga ne bi bilo, bi nekaj manjkalo. Lp iz Mb riba-ribica
11. maj 2006 17:16
Blanchy
11. maj 2006 22:02
Če le ne bom pozabila, bom vzela s seboj hladilno torbo, ki se polni v avtomobilu. Če ne drugače, mo bo prišla prav pri odhodu, ko bo potrebno pospraviti višek dobrotPepričana sem, da bom lahko domov prinesla nekaj tudi za našega psa . Mož si bo pač moral sam kaj priskrbeti za kosilo in večerjo, če se nam že noče pridružiti. Pravi, da si bo raje na Veliki planini ogledoval "srnice" na dveh nogah. Pa si jih bo res samo ogledoval kača
12. maj 2006 8:51
Živjo Kača. Tole pa ni zafrkancijacija ampak čisto resno. Za tvojga kužeka se pa javi pri meni. Če ne bo kaj drugega, dobiš kosti od govedine ki se bodo kuhale v juhi za zalivanje golaža. Te ne bodo začinjene in papricirane. Posebaj bomo pripravili eno vedro v katerega bomo lahko metali kosti, da si jih bo lahko vsak za svojega psa vzel. Jaz imam v ta namen (to me je naučila že naša pokojna Dina - dalmatinka) s sabo na pikniku plastičen ajmarček od gorčice 2,5 kg s pokrovom, da kakšen ostanek prinesem naši Gaji. LP Vsem Matjaž
12. maj 2006 9:22
A ste vidli fotke poti in samega prostora za srečanje? Tale pekel je pa eden lepših, kar sem jih (jih bom) kdaj videla! Blanchy
12. maj 2006 9:26
Blanchy je napisal/a: |
A ste vidli fotke poti in samega prostora za srečanje? Tale pekel je pa eden lepših, kar sem jih (jih bom) kdaj videla! Blanchy |
12. maj 2006 13:13
Pri takih slikcah lahko samo vzklikneš: Hudooo! Upam, da tisti drugi pekel tudi tako izgleda, da mi ne bo hudega, ker so mi namenili prostor tam.. Tina
12. maj 2006 20:30
kristy je napisal/a: |
Pri takih slikcah lahko samo vzklikneš: Hudooo! Upam, da tisti drugi pekel tudi tako izgleda, da mi ne bo hudega, ker so mi namenili prostor tam.. Tina |
12. maj 2006 20:33
Lahko imamo naslednje srečanje s hišnimi oz. obhišnimi ljubljenčki, ker predvidevam, da vaš pes ne živi v hiši. riba-ribica
12. maj 2006 20:37
Naš pes, riba-ribica, živi na velikem vrtu ob hiši, ampak glede na njegov radius gibanja bi mu zadostoval en cel kvadratni meter...Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Miklavževi parkeljni
Polnjene paprike