8. maj 2006 8:27
Moje darilo bo več vredno, ampak jaz sem urednik Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
8. maj 2006 8:27
Moje darilo bo več vredno, ampak jaz sem urednik Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
8. maj 2006 9:52
KRASNA ideja -sem za srečolov. lp Marta
8. maj 2006 10:18
Pač kdor ni, nič ne prinese, nič ne dobi... To je najbolj pošteno in najbolj fer. Bomo zbrali darilca jih bom oštevilčil tam na licu mesta, srečke od 1-150 recimo bom pa že doma naredil... Pol bomo dali v Alexov klobuček in bo vsak vlekel Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
8. maj 2006 10:39
Lepo ste se spomnili! Blanchy
8. maj 2006 10:46
Jaz sem za. Prinesem darilce in dobim srečko. Lp Dolores Sporočilo je spremenil(a) Dolores dne 08. maj 2006 14:03:48
8. maj 2006 11:31
Sem za! Janja
8. maj 2006 11:54
Jaz tudi!
8. maj 2006 11:54
No saj ni treba vsakemu pisati zdaj. Kdor je za bo prinesel prispevek za srečelov, kdor ni pa ne bo Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
9. maj 2006 11:44
Super ideja za srečelov! Mi je pa sploh všeč, da lahko naredimo darilca doma, ker je to bolj prijazno;) Pa rada ustvarjam kake zadeve... Suzana Z, hvala za podatke o razdalji, kaj misliš, da sem brez kondicije? Hehe, mislim, da ne bo problem, vsak dan naredim vsaj 10 km z biciklom, zadnje čase pa namesto z biciklom kar z rolerji in bo to ne bi bil problem, samo razmišljam, kako bi na ta način transportirala torto, za katero sem se javila... Ima kdo kak predlog? Veri
9. maj 2006 15:07
Tudi jaz sem pomislila na to, kako boš pripeljala torto, ko sem videla, da nameravaš s kolesom ali rolerji. Običajno torto pripeljemo kam v enem kosu, možne so pa tudi druge variante, da jo pojemo kar skupinsko z žlicami ali rokami. Že imam eno takšno izkušnjo, bilo je prav zabavno. Vem pa, da si ti kar inovativna oseba in boš že pogruntala kaj pametnega. Deževni pozdrav iz Mb! riba-ribicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Carbonara s krompirjevimi tortelini