5. maj 2006 19:02
Zdaj bo pa treba moliti da 20. maja dežuje lp vsem
5. maj 2006 19:02
Zdaj bo pa treba moliti da 20. maja dežuje lp vsem
5. maj 2006 19:18
Prav luštno bo, če bo dež, ali pa ne Vrana
5. maj 2006 21:58
jernej je napisal/a: |
Jaz imam en nov žar, sem ga lansko leto kupil pa nisem uspel imeti piknika. Lahko ga pripeljem. A je kdo že rekel, da prinese žar? Moj ni tako zelo velik, glede na vse, kar bomo pekli. PS - Sem proti palačinkam! To je piknik. Tudi naš bo jedel kaj od tega, kar bo tam, ne pa pogrete palačinke Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
5. maj 2006 22:02
anamarija1 je napisal/a: |
Zdaj bo pa treba moliti da 20. maja dežuje lp vsem |
5. maj 2006 22:10
Ne bo treba jokat, pridemo, če grablje z neba letijo , Ognjič
5. maj 2006 23:07
a na to vaše srečanje lahko pride kdorkoli? mislim kdorkoli s kulinarike? ker vidim, da se menite za piknik v borovnici, jst pa sem iz borovnice.. :)) Scorpy
5. maj 2006 23:16
Ja ja seveda, kdorkoli. Saj me je mikalo, a bi napisal, da je samo za Pluske, a nisem tak Vsi ste dobrodošli, lepo je, če vsak nekaj prinese iz 2. razlogov: ker smo kulinarična stran in je prav, da vsak nekaj pripravi, da probamo In drugo, ker Jernej nima ene velike gonilne sile v ozadju, da bi lahko častil 100 ljudi ;-(in še plačal položnice hkrati. Ja, vabljena Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
6. maj 2006 9:02
ja, hvala, Jernej. Sej še ne vem, če se bom opogumila:)) Če pa, pa seveda vsekakor ne bom prišla praznih rok;) pozdravček, Scorpy
6. maj 2006 9:51
Korajža velja! Saj ne grizemo. Tudi jaz poznam le par obiskovalcev. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
6. maj 2006 10:00
Močno upam, da nam bo vreme streglo in da se bomo čimprej spoznali. Še 14X grem spat, pa vas bom spoznala Lep dan vam želimKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
Zvezdice alla Alfredo