3. srečanje kulinarične slovenije - prevoz in klepet

tema je zaklenjena

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

3. maj 2006 9:39

Ligojna, hoj, seveda pridem! Se oproščam, ker se nisem prej oglasil, sem bil z avtobusom po Švici Na žalost bom sam, ker gre žena s službo na izlet v Italijo. Ker je že toliko mesa prijavljam CAPONATO...meni je ta zelenjavna priloga tako všeč, da bi jo še komu ponudil;-) Sem pa že narisal obesek - razpoznavni znak za tretje srečanje - Jernej mora kakšen link nanj še narediti. Se mi pa zdi, da bi rabili še nekaj, kar bi na rob sklede pripeli, kjer bi pisalo KDO je kakšno jed pripravil - se vam ne zdi? Pozdrav! Bojan

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1304

3. maj 2006 10:38

Ja, kakšne kartončke, kot jih imajo v gostilnah za rezervacijo. Tako bi tudi avtorja laže vprašali za kakšen nasvet ali namig o pripravi jedi. Lp Dolores

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4745

3. maj 2006 10:45

Ligojna, ti mi zgledaš zelo pridna in pedantna punčka....pa sem prepričana, da imaš narejen seznam, kaj bo kdo prinesel. Torej, napiši, česa še manjka. Jaz prinesem cca 5 kg različnega kruha, šarloto z jogurtovo kremo (da jo bo lahko tudi mamamia jedla), tekoče zadeve (cviček, radensko, kakšno pivičko za umirjanje), plastične skodelice za tisto, kar naj bi kuhar skuhal, plastični pribor, plastične plitve krožnike (te PVC zadeve po 20 kom), rdečo redkvico, kg paradižnika, nekaj paprik in čebule. MAMAMIA: midve si pa bova dali duška kje v kakšnem kotu, kajne? Saj bova potem pospravili za seboj Prinesi en kozarec, jaz ga bom tudi.... Če bo kdo poskrbel za kakšen radio...lahko prinesem kaj muzike (cd - jev) za dobro razpoloženje. Pa šoferja sem si umislila, da bomo lahko kakšno pletenko okrog obrnili...Torej, pripeljem tudi koruznika, če drugega ne, bosta z možem od Val pomagala Matjažu tist feferon držat.., pravzaprav bodo dobili feferone za v obe roki, da ne bodo podlegli tekočim zadevam . Ja, pa dekco bom tudi imela s seboj in kakšen stolček, če bo gužva na klopeh. IN NIHČE NAJ NE POZABI DOBRE VOLJE DOMA!!!!!!!!! Ognjič

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

3. maj 2006 11:05

Jaz bom prinesla tudi družinsko pesmarico (od Sveta knjige), saj dostikrat ugotoviš, da znaš začetek vseh pesmic, nadaljevanje pa nam je večini španska vas. Je že ena članica obljubila tristo slovenskih narodnih, jih moram tudi jaz poizkati, da jih vzamem s sabo. Res pa bi bilo dobro narediti seznam, kdo pride in kaj vse je potrebno še prinesti s sabo (kot nekakšno knjigo želja mladoporočencev). Tudi jaz bom vrgla v avto nekaj posodic, krožnikov in jedilnega pribora, serviete, pa velike vrečke za smeti! Dobro voljo imam pa itak vedno seboj! kača

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

3. maj 2006 12:12

Ognjič seznam je v delu,pusti mi malo dihat.Pa še nekaj bo novega,počakajte na naslednji teden. Vesna Leben

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

3. maj 2006 13:02

Vsak dan preberem in mislim, da bi bilo dobro, če nakupim še nekaj brezalkoholnih pijač. V pričakovanju riba-ribica

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

3. maj 2006 13:16

V tej temi se prosim dogovarjajte za prevoz in klepetajte o vremenu, v temo zadnja obvestila o pikniku pa se zbirajo le prijave in kaj bo kdo prinesel, ok? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

aki  

član od: 23.4.2004

sporočila: 1330

3. maj 2006 13:22

Imam še en predllog , da bi na listku z imenom in avtorjem mogoče napisali sestavine, čeprav to malo zakomplicira zadeve. Ampak eni so na taki ali drugačni dieti, drugi so alergiki, tretji na 3md, četrti na ...sigurno pa bi vsak lahko našel kaj za sebe brez da bi grešil.. No če bi se odločila da pridem bi itak poskrbela, da spečem kaj takega kar jaz smem in da bo dobro tudi za ostale, ampak čisto vse samo gledat, kar boste ostali prinesli bi bilo pa kar težko,ker vem da se boste vsi potrudili po najboljših močeh. Vsekakor se imejte lepo in uživajte Aki

romanad  

član od: 18.1.2006

sporočila: 340

3. maj 2006 14:45

Pozdravljeni! Ima mogoče kdo kaj prostora v avtomobilu startam iz Braslovč. Bi bila zelo vesela. Romanad

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

3. maj 2006 16:38

Romanad, iz Mb gremo tri, nekje na celsjkem poberemo še četrto sopotnico, in če se ti ne javi katera druga, te poberemo me. Boste pač tri na zadnjem sedežu, saj avto ni tako majhen. Ima pa Siba, ki gre s Ptuja, v avtu dovolj prostora, tako da če se mu javiš na zasebno pošto (včeraj se je oglasil na tem forumu, ga boš hitro našla), se lahko hitro zmenita za prevoz. Sicer pa se javi meni, pa zapolnimo kapacitete v mojem avtu. Pozdrav, Mamamia mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti