3. srečanje kulinarične slovenije - prevoz in klepet

tema je zaklenjena

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

4. maj 2006 14:57

riba ribica, se strinjam glede brezalkoholne pijače, se mi zdi, da nas ni malo takih, ki nismo ravno pristaši piva in vina... Pa bi kak sok prav sedel:) Se priporočam, sicer bomo pa studenčnico pili;) aki, za druge ne vem, zase pa obljubim, da bom napisala sestavine na listek in ga pripela na svoj pladenj;) Daj mi še enkrat napiši, kaj smeš, oz. česa ne, da naredim še kaj takega... Jajc in mleka ne, gluten pa lahko, ne? Če ima še kdo kake alergije, naj napiše, lahko tudi pod novo temo, da bomo za vsakega kaj naredili... Ligojna, koliko je ta Pekel približno iz Ljubljane, saj se mi zdi, da sem bila 1x tam, ampak z motorjem, zdaj pa razmišljava, da bi šla z bicikli... Veri

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

4. maj 2006 17:37

Kaj pa Dragičke ne bo? Kdo bo pa mene spravil v dobro voljo?

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

4. maj 2006 19:13

Anamarija- tudi to bomo zrihtal Lep dan vam želim

SUZANAZ  

član od: 11.6.2003

sporočila: 878

4. maj 2006 20:16

Veri Pekel iz Ljubljane je okoli 25 kilomertrov. Sem bila tam s kolesom ravno prejšno nedeljo. Za take brez kondicije ni ravno enostavno. Suzi

aki  

član od: 23.4.2004

sporočila: 1330

4. maj 2006 21:00

Hoj Veri, Hvala za pozornost. Je bilo mišljeno bolj na splošno, saj je veliko takih, ki česa ne smejo. Sigurno bo vsak od teh pripravil kaj zase, če bodo vidne sestavine, pa bo možna tudi izmenjava. Zase še ne vem če pridem. Do takrat bodite v Aki

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

5. maj 2006 8:53

Jaz prosim da čim manj meda dajete v sladice ,da ne bomo mojega vlekli na urgenco lp goga

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

5. maj 2006 17:15

Hojla. Dajmo se že enkrat zresnit, da smo se dogovorili za piknik varianto, ne pa banket v hotelu super ne vem koliko **** kategorije. Kdor je spremljal debato o srećanju od začetka bo stvar razumel. Ligojna nima hotelske kuhinje s nevem koliko tavelikih šporhetov na razpolago, da bi lahko pripravljali tam vse specialitete povprek. Vse kar ste predlagali do sedaj je SUPER DOBRODOŠLO, le jedi, ki na piknik placu niso izvedljive, pripravite že doma. Torej mikrovalovke, friteze in ostalih pečic na tem prostoru na žalost ne bo. Če pa ima kdo možnostda še kakšen roštilček pripelje seboj in na njem uresniči ponujene ideje je pa vsekakor dobrodošlo. Saj smo vsi prijatelji kulinarike in hkrati prijatelji dobre volje. Kdor ima kakšen zložljiv stolček ali mizico pa naj jo le pripelje s seboj. Sedaj se nas je prijavilo že toliko, da nas po vsej verjetnosti tudi vreme več ne ustavi. Za vsak slučaj kakšnega "rafata" ali "homejinija" v prtljažnik. LP Matjaž PS Aja pozabil sem. V Peklu pa vsem nazdravje.

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

5. maj 2006 17:17

Matjaž,hvala za moralno podporo. Vesna Leben

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

5. maj 2006 17:19

Jaz imam en nov žar, sem ga lansko leto kupil pa nisem uspel imeti piknika. Lahko ga pripeljem. A je kdo že rekel, da prinese žar? Moj ni tako zelo velik, glede na vse, kar bomo pekli. PS - Sem proti palačinkam! To je piknik. Tudi naš bo jedel kaj od tega, kar bo tam, ne pa pogrete palačinke Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

5. maj 2006 18:29

Jaz bi lahko prispevala gasilsko, ampak imam premičken autoček... Gadafi je pa že postavljen, tako da ne vem, če bi ga podirala... Če ni nujno, ga raje nebi . Lenoba pa taka . Mogoče bi kdo, ki ima prtljažnik na strehi, ali pa kombi... Vrana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti