3. srečanje kulinarične slovenije - prevoz in klepet

tema je zaklenjena

Blanchy  

član od: 22.12.2005

sporočila: 2016

1. maj 2006 22:58

ligojna je napisal/a:
Blanchy je napisal/a:
Matjaž, javim se za čebulni kruh. Kaj še, Ligojna? Prinesla bi tudi kaj pijače - ali naj vino ali pivo ali raje brezalkoholno? Blanchy Sporočilo je spremenil(a) Blanchy dne 01. maj 2006 18:18:31
malo piva,več brezalkoholnega in vodo Vesna Leben
Velja, ligojna, pa še špansko pito bom dodala. Blanchy

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

2. maj 2006 1:05

Blanchy je napisal/a: Matjaž, javim se za čebulni kruh. Kaj še, Ligojna? Prinesla bi tudi kaj pijače - ali naj vino ali pivo ali raje brezalkoholno? Blanchy Ho ho! Pivo ali vino - vse je fino. LP MATjaž

Varia  

član od: 3.1.2006

sporočila: 108

2. maj 2006 6:59

Zdravo! Jaz se tudi prijavljam. Kar bo, pa bo! Slučajno, da kaj pride vmes, kar mislim s seboj prinesti, ne bo ostalo doma. Jaz bi spekla PROJO alaNebojša. Če bo Matjaž golaž kuhal, bo proja vsaj po mojem mnenju, ker sem že preizkusila, primerna priloga. Seveda, odločitev je vaša. Predlogov bo še več. Veste kaj je tudi super dobro, ob takih pikninkih, ko se lahko krompir speče v žerjavici, ali pa tudi skuha.? Vroč krompir in kajmak, pa zraven kakšna vložena kisla paprika.Tudi mladi sir je super zraven.Tako malo za spremembo. Bi prinesla kajmak izpod Koma, če mi bo le uspelo, do takrat. PČ red tem pa šljukec žganega! Varia

val  

član od: 7.3.2006

sporočila: 665

2. maj 2006 8:46

Tudi jaz prinesem še seboj nekaj za na žar, ( matjaž ,saj nebo treba jest), pa ajvar,pinžur,pa nekaj vložene zelenjave,pa lokk tud firtoh,pa za Matjaža kapo! Samo gledekoličine kruha ,namen imam 5 hlebcev ,če bo pa še treba pa tud ni problem! val

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

2. maj 2006 10:00

Ali kdo šteje, koliko nas je že prijavljenih? Povejte mi, kakšen prostor pa je to? je to vse v naravi, je zraven nadstrešek, gostišče? Ob toliki hrani res ne pozabite za "miganje". Jaz bom prinesla še badbinton, pa še kaj. Prinesite še žoge za odbojko (recimo da se postavimo v krog in odbijamo) vsekakor jaz sem za čimveč gibanaj in čimmanj sedenja.... ste za to, da imamo kake športne igre? Recimo hoja na hoduljah, skakanje v vrečah...

sara  

član od: 2.10.2001

sporočila: 383

2. maj 2006 11:18

Hojla! En izziv....Ali kdo ve kaj je to twist? Hitro vtipkajte v iskanje receptov in boste dobili en star recept od Anžeja....skavta osebno poznam.... tole smo tam pogosto pekli.... Še preden smo ga do konca spekli ga ni blio več Če bomo torej imeli odprti ogenj, javite, in lahko poskrbim za tole njami zadevo! Lp, veverica Malo sem se zmotila...na nasih skavtskih koncih smo temu rekli twist, no anzej je zadevo oddal kot "skavtski kruhki". Lp Sporočilo je spremenil(a) sara dne 02. maj 2006 11:20:53

pouhek  

član od: 24.8.2005

sporočila: 273

2. maj 2006 12:54

Hi, ker sem bil izzvan iz strani mamamie, predčasno potrjujem udeležbo. Prinesem štiri kolače rženega kruha,haloško in prleško gibanico.Ena od udeleženk je ponudila jagnjetino in če je možnost kuriti na prostem (na zemlji) sem pripravljen narediti podpeko (sač).V podpeko gre lahko do 8 kg mesa.Glede prevoza,še vedno imam šest sedežev prostih. Se vidimo > siba

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

2. maj 2006 17:33

Jaz še ne vem za ziher, ker imam takrat službeno pot na jug že dogovorjeno. Če se vrnem pravočasno, prinesem original kajmak, pa še kaj slanega bom spekla. Se oglasim, ko bom sigurna, kako se bo vse skupaj speljalo. Gobica

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

2. maj 2006 19:42

Lisička, kaj pa tisti mladi srbski sir za na žar? Bi šlo poleg kajmaka? Vsaj eno rezino zame? Ma hecam se, ampka maldi sir na žaru je res ena a... Siba, yes, se mi je zdelo, da malo le škiliš na ta naš forum. Sicer tako veš, da bi ti jutri pisala na zasebno pošto, pa na službeno, pa na privatno... Ker je Varia ponudila projo, naj botako, bom jaz naredila kaj drugega, da poskusimo vsega pomalem. Ligojna, po moje bo počasi treba pripravitipregled, kaj je kdo ponudil in za kaj si koga že zadolžila. Pozdrav vsem, Mamamia mamamia

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1304

3. maj 2006 9:09

Hojla. Sem že nazaj. Privoščila sem si lenoben dopust na morju, brez interneta in potem je sledila kazen, ko je vame butnilo toliko gradiva, da sem se komaj pretolkla skozenj. Slovesno izjavljam, da se prijavljam za piknik 20.05.06 v Peklu. Prinesem prekmursko gibanico, da delam konkurenco Sibotu, lahko tudi kaj od mesa (povej Ligojna kaj), pa svežo studenčnico v željenih količinah (brez heca), kakšno zelenjavo, solato za predjed (z rižem, makaroni), pa pecivo. Ligojna, povej, kaj je najbolj pametno. Lp Dolores

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti