Katerega gospodinjskega opravila ne marate?

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

25. maj 2006 8:49

Vrana...če svojega dragega tudi "rentaš"....ključ je pod predpražnikom...prideta lahko tudi oba , likalna miza je v spalnici za vrati, likalnik pa zraven nje na tleh. - v hladilniku. na balkonu ni treba zaliti, jih je že dež. Ognjič

terezija  

član od: 26.5.2003

sporočila: 935

25. maj 2006 12:12

Moje drage gospodinje zaupajte recept, kako ste svoje drade može prepričale, da vam pomagajo pri gospodinjstvu. Za mojega je že pospraviti krožnik z mize v lijak prehuda naloga. Od kuhanja pa zna samo kavo skuhat in inč drugega. Lep pozdrav zinka

lisicka  

član od: 22.12.2004

sporočila: 658

25. maj 2006 12:33

Terezija, moj se kar sam zraven sili. Mi gre včasih pošteno pošteno na živce, ko se mi pod nogami v kuhinji valja Priznam pa, da mi ZELOOOOO paše, ker med vikendi po kosilu vedno pospravi on. Jaz medtem prebavljam na kavču in čakam, da mi skuha kavico Pozdravček, zvitorepka

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

25. maj 2006 12:45

[citat=--lisicka--]Terezija, moj se kar sam zraven sili. Mi gre včasih pošteno pošteno na živce, ko se mi pod nogami v kuhinji valja Enako lisička- potem imam pa dvojno delo, ko pospravljam za njim. Čez vikende, ko nima službe mi ves čas skače v lonce in preizkuša "če je dobro" Lep dan vam želim

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

25. maj 2006 15:48

Moj se tudi "zraven sili" v kuhinji, ga moram odganjati, ker naredi več škode, kot koristi Kar se pa opravil tiče, rada opravljam prav vsa.... Nena Nena-morje

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

25. maj 2006 16:11

haha.. izgleda da imamo kar podobne "težave". Tudi moj se zelo rad sili zraven v kuhinji in me preseneča s kosili, ko pridem domov. Moram priznati, da mu kar gre, če zamižim na eno oko, ampak važen je namen, tako da se trudim, da ga ne kritiziram preveč Sicer pa ne maram likanja in sesanja... Najraje pa pomivam kopalnico MissLady Sporočilo je spremenil(a) MissLady dne 25. maj 2006 16:11:57

DROT  

član od: 8.3.2005

sporočila: 42

25. maj 2006 16:52

Veste kaj ne maram,da žena vedno za mano kontrolira kako sem pomil posodo in pospravil kuhinjo! Ne bodite take ,a ni dovolj da skuhamo? Pa lep pozdrav vsem ! Bojan DROT

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

25. maj 2006 18:17

Sovražim čiščenje zamrzovalne omare. Povem iz prve roke, ker sem jo po 2 letih danes čistil. Kako je bilo? V hladilniku nimamo zamrzovalnika, torej je treba vse porabiti, potem se pa čisti. Pa ne pomaga. Včeraj sem slabo zaprl vrata zamrzovalnika in temperatura je padla na -10 stopinj, spodaj se je že vse topilo. Sem ga nagonil ko.... pa ni pomagalo, -10 je bilo najmanj Mi je Bojan priskočil v pomoč in odpeljal najbolj dragoceno roko, jaz sem pa 4 ure preklinjal in strgal tisti 5cm debel led z žic, močil z vodo, vsake 3 minute zamenjal kanglico na tleh... Bojan se pa verjetno masti z mojimi stvarmi v tem trenutku. Ajd, jih grem hitro iskati. In še enkrat - SOVRAŽIM ČIŠČENJE SKRINJE!!! Kdor bo pogruntal skrinjo, ki ne dela ledu, bo dobil en moj velik priklon Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

25. maj 2006 19:09

jernej je napisal/a:
Sovražim čiščenje zamrzovalne omare. Povem iz prve roke, ker sem jo po 1 letu danes čistil. Kako je bilo? V hladilniku nimamo zamrzovalnika, torej je treba vse porabiti, potem se pa čisti. Pa ne pomaga. Včeraj sem slabo zaprl vrata zamrzovalnika in temperatura je padla na -10 stopinj, spodaj se je že vse topilo. Sem ga nagonil ko.... pa ni pomagalo, -10 je bilo najmanj Mi je Bojan priskočil v pomoč in odpeljal najbolj dragoceno roko, jaz sem pa 4 ure preklinjal in strgal tisti 5cm debel led z žic, močil z vodo, vsake 3 minute zamenjal kanglico na tleh... Bojan se pa verjetno masti z mojimi stvarmi v tem trenutku. Ajd, jih grem hitro iskati. In še enkrat - SOVRAŽIM ČIŠČENJE SKRINJE!!! Kdor bo pogruntal skrinjo, ki ne dela ledu, bo dobil en moj velik priklon Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jernej, na tržišču so hladilniki in zamrzovalniki z NO FROST sistemom. Zadeva deluje. Jaz imam Sharpov kombiniran hladilnik in v zamrzovalniku ni niti sledi o ledu. Sam se čisti (taja) Čistiš pač iz higienskih razlogov in ne zato, ker bi moral zaradi ledu. Julija

lonygirl  

član od: 13.12.2002

sporočila: 167

25. maj 2006 19:16

Jernej, tudi jaz imam No Frost hladilnik in skrinjo (kombinirano) - priporočam. V hladilniku ni ne ledu, vode, vlage. Skrinja pa je tudi brez ledu. Res krasno, prihrani kar nekaj časa. Drugače pa o moških v kuhinji. Odkar imava svojo (cca.3 mesece) je fant zelo priden in inovativen. Čeprav mu moram velikokrat dajati navodila pa vseeno kar pomaga. Lp, polona

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti