1. mar 2006 14:20
Ej, mačke ! Ko ste ravno pri tej temi... ne več tičev papat, boste dobile ptičjo gripo.. (Tako piše..) Če ste pa prepričane, da je vseskozi zaprt in ne (k..) je drugje, potem pa kar - he,he Tina
1. mar 2006 14:20
Ej, mačke ! Ko ste ravno pri tej temi... ne več tičev papat, boste dobile ptičjo gripo.. (Tako piše..) Če ste pa prepričane, da je vseskozi zaprt in ne (k..) je drugje, potem pa kar - he,he Tina
1. mar 2006 14:42
escada je napisal/a: |
Mamamia.....je tisto kvašeno testo filano.... Oz. bom drugače vprašal.....kvašeno testo ima filo, ki pri primerni obdelavi ( takšni kot si napisala)začne teči....tako kot pri krofih...buhteljnih.....ali še bolje "šamrole"....he he...;) escada |
1. mar 2006 15:41
Imaš prav mamamia, je treba lepo govorit, da ne bo Jernej hud Julya, veš, da sem se hecala- mi prav paše na tejle temi danes viseti- ves čas se smejim Lep dan vam želim
1. mar 2006 15:53
rozanec......a ne ....kako malo je potrebno, da se izvabi nasmešek na obraz......pa četudi je to dvigajoča se zadeva....kakeršnakoli že?? escada
1. mar 2006 16:30
Ali skušate z dobro voljo in smehom pregnati zimo, ker kurentom ni uspelo riba-ribica
1. mar 2006 16:34
Je bi blo fino, če bi nam uspelo riba-ribica... a imate vi tudi občutek, da je ta tema zaplavala v čisto druge vode? Tale dvigajoča se stvar nam je res dala misliti Lep dan vam želim
1. mar 2006 16:39
Ja rozanec res nam je dala misliti ....ampak samo ženskam...oj kuharji kje ste,zgleda da se pri vas nič ne dviguje lp goga
1. mar 2006 16:57
Počakajte da bo večer,potem se bo pa na veliko dvigovalo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
1. mar 2006 16:57
Ampak le glejte,da boste dobro mesili! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
1. mar 2006 17:01
Samo še sedaj ne vem kaj je bolje, da naraste- kvas, pecilni ali soda Lep dan vam želimKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani svaljki
Burek z lahko solato