1. mar 2006 13:26
Rozanec, da nisi ti tista, ki misli na nekaj drugega............ Potem pa rečeš, da te okoli prinašamo. Jaz pa zdajle spet razmišljam o dvigajoči se stvari....... testu za miške, če mi verjameš?? Julija
1. mar 2006 13:26
Rozanec, da nisi ti tista, ki misli na nekaj drugega............ Potem pa rečeš, da te okoli prinašamo. Jaz pa zdajle spet razmišljam o dvigajoči se stvari....... testu za miške, če mi verjameš?? Julija
1. mar 2006 13:30
Ja Julya- ker si ravno ti, ti verjamem. Ne morem si pomagat- prej sem se učila in mislila na dvigajočo se stvar, pomivala in mislila na dvigajočo se stvar, kuhala in mislila na dvigajočo se stvar... Tako je to- potem pa še vas mečem v isti koš. Res sem nesramna Lep dan vam želim
1. mar 2006 13:38
Mamamia.....je tisto kvašeno testo filano.... Oz. bom drugače vprašal.....kvašeno testo ima filo, ki pri primerni obdelavi ( takšni kot si napisala)začne teči....tako kot pri krofih...buhteljnih.....ali še bolje "šamrole"....he he...;) escada
1. mar 2006 13:40
Marsikaj se bomo danes naučili Lep dan vam želim
1. mar 2006 13:42
rozanec je napisal/a: |
Ja, ja- nič me ne boste okrog prinašali Jaz točno vem, kaj vam hodi po glavi. Vzemite se v roke in vsaj 1 minuto ne pomislite na "dvigajočo se stvar". No, komu bo uspelo? Lep dan vam želim |
1. mar 2006 13:44
Ja escada- imaš prav. 100% se strinjam s tvojo izjavo in ti povem- NE BO MI USPELO Lep dan vam želim
1. mar 2006 14:04
Tale dvigajoča stvar nam je pa res dala dela. Neverjetno kakšno domišljijo imamo. Ja, če bi domišljija kost postala.........) lp Julija
1. mar 2006 14:05
Res je Julya- kot da nimamo drugega dela, a ne? Lep dan vam želim
1. mar 2006 14:06
jernej je napisal/a: |
Tema bo že zaradi naslova imela veliko število obiskovalcev Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
1. mar 2006 14:10
rozanec je napisal/a: |
Jaz bom pa samo takole rekla- KAKO STE VI POKVARJENI Lep dan vam želim |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveja juha z valjanimi rezanci
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom