Ikea

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

14. avg 2007 17:35

Jaz bi samo še nekaj vprašala glede kuhinj. Evo, priznam, da si za kuhinje še nisem vzela časa, sem jih v ikeini trgovini že pogledala tako na hitro, to pa je bilo tudi vse. zdaj pa sem gledala na ikeini spletni strani slike kuhinj in moram rečt, da mi je nekaj simpatičnih. zraven lahko klikneš na opcijo CENA. Mene pa zanima kaj ta cena zajema. V opisu res piše da zajema omarice, predale, pipe in še kar nekaj drugih stvari .... torej za sestav kot je na sliki? Ker nekatere se mi zdijo kar velike kuhinje, zraven pa cena 1400 eur, kar se mi pa zdi nekam malo... Ve katera? TanjaG.

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

14. avg 2007 19:12

Še ena novost - delovni čas na Šmartinski cesti so podaljšali in so zdaj odprti do 16:30. Posebnih katalogov za kuhinje in Pax vgradnih omar še ni, naj bi izšla v začetku septembra. Loni Makaroni

hruškabanana  

član od: 10.4.2007

sporočila: 178

17. avg 2007 13:05

ah, spet ta ikea...;)) jutri se z mojim v.d. moža odpravljava v ikeo, pa me zanima, če katera ve, ali so artikli iz noovega kataloga že v prodaji, ali še ne... sem si že ful stvari nagledala, pa ne bi bila rada potem cel dan sitna, ker ničesar ne bom našla... za odgovore se vam najlepše zahvaljujem. (in moj tudi) pa ne me kregat prosim , če morda to že kje piše (priznam, da nisem vsega prebrala)... lep dan želi hruškabanana

Loni  

17. avg 2007 13:28

So bili na voljo že v ta ponedeljek. Tudi dotična zofa, ki sem jo jaz kupila pred letom dni za 109 evrov, je bila zdaj 129 evrov, ker letos ne bo v akciji. Loni Makaroni

hruškabanana  

član od: 10.4.2007

sporočila: 178

17. avg 2007 14:19

ooooooooooo... najlepša hvala loni. lp. hruškabanana

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

17. avg 2007 14:20

Dostopnost artiklov preveriš na njihovi spletni strani. Greš na izbrani artikel, potem imaš desno okence produkt wahlen al neki takega, izbereš v padajočem seznamu Graz (če greš tja) in potem klikneš spodnji gumb in ti potem izpiše en kup teksta, med katerim piše Ja ali Nein.

Pingvin  

član od: 8.4.2003

sporočila: 162

18. avg 2007 19:37

Živ, jaz sem tudi že dobila novi Ikea katalog. Imam family card, ampak že približno dve leti nisem bila tam. Pa še po mailu so me obvestili, da me čaka nov katalog. V jeseni se pa odpravljamo tja in spisek je vse daljši... LP, Pija. Pingvin

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

22. avg 2007 12:52

Ojla, tudi midva s fantom se bova v kratkem odpravila v Ikeo. Pa me zanima kako je s sporazumevanjem - ali znajo kaj slovensko in angleško ali samo nemško. No, bom že kaj spacala skupaj, pa vseeno. Upam, da ni kdo že o tem kaj govoril, ker mi ni zneslo prebrati vseh 16 strani, na prvih 5-ih pa ni bilo nič o tem. A mi lahko kdo še približno pove, kako pridem do tja iz Ljubljane. Gremo prvič, pa se mi ne sanja kaj dosti, sploh avstrijski del poti. Najlepša hvala vsem. Lep dan, Karmen jessy6

Loni  

22. avg 2007 12:56

Veliko jih govori hrvaško, z angleščino pa sploh ne bosta imela problemov, ti takoj najdejo koga, s katerim se bosta lahko zmenila.

Njaenostavneje je kar po avtocesti čez MP Šentilj, ne pozabita na vinjeto (mene so že dvakrat preverili) in greš enostavno za smer Graz, pazi na avtocesti, da ne končaš na pasu za Dunaj, greš še mimo Seiersberga (šoping center, če bosta imela še voljo in čas) in prideš v krožno križošče, kjer zaviješ takoj  dol na Puntigamer Strasse in greš naravnost, Ikea bo na tvoji levi. 

Loni Makaroni

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

22. avg 2007 12:58

O Loni, to je bilo pa brzinsko. Iskrena hvala! jessy6

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti