7. avg 2007 17:17
mimika, to o denarnici pa ni čisto res. mene si zdaj eno malo užalila, tako mimogrede. saj ne da imam kaj proti ljudem s tanko, pa niti z debelo denarnico! mi se planiramo selit v novo stanovanje, ki ga zdaj adaptiramo, ampak zaradi več faktorjev (menjava službe, posledično daljši urniki in manj časa za dela, rojstvo najprej enega otroka in zdaj še drugega, ki je na poti), smo se odločili ostati v stanovanju v katerem sedaj živimo še naslednjih nekaj let (predvideno 2 leti), ker gre adaptacija polževo počasi. novo stanovanje bo dobilo novo opremo, kjer ne bomo šparali, kajti tisto bo naš dom naslednjih xxxyyy let, toda posteljo nameravam vzet s sabo ali si enako ponovno nabaviti v ikei, in postelja ne bo edina stvar! to ni stvar kdo si lahko privošči ampak s kakšno mentaliteto kupuje. jaz sem bila pripravljena za posteljo odšteti krepko več (in denarnica to zaenkrat dovoljuje), pa mi je 6 do 9 tednov za moj rastoči trebuh bilo preveč čakanja, da ne govorimo o nefleksibilnosti pri izbiri modela, o prevozu, ... tako, da ne posplošuj, prosim. TanjaG.