6. avg 2007 15:51
NIsem brala vsega in zato mogoče to celo kje piše - a je ob nedeljah tudi odprto oziroma kako je odprto ob sobotah.
Lep dan
rrr
6. avg 2007 15:51
NIsem brala vsega in zato mogoče to celo kje piše - a je ob nedeljah tudi odprto oziroma kako je odprto ob sobotah.
Lep dan
rrr
6. avg 2007 16:04
sem navdušena na ikeo, vendar kuhinje tam ne bi kupila. ne vem, če se da vse naprej predvidit. sploh je težava, če imaš kote in podobno. pa ne vem, kaj storiš, če ti ostane 20 cm stene ... kuhinjo bo torej delal mizar, marsikaj ostalega pa bo iz ikee. ne zgolj pohištvo, predvsem artikli za v kuhinjo. filozofija ikee je moderen desig za zmerno ceno. ni pa to vrhunsko kakovostno pohištvo. zagotovo ne, je pa dobro ravnotežje med ceno in kakovostjo. povrhu pa zelo moderno. ko sem se selila v prejšnje stanovanje, sem tam kupila vse od piskrov, kozarcev do brisač ter posteljine in koša za smeti. od pohištva pa kuhinjske stole, kopalniško omarico ter ostale drobnarije za kopalnico. tudi tokrat bo veliko tovrstnih artiklov iz ikee in verjetno tudi vse luči. pa predsoba in otroška soba. jernej, predlagam obisk in za začrtek nakup malenkosti. kakšne omarice ali luči, ki vam kje manjka. pa boš videl. mimika
6. avg 2007 16:49
Hvala za različne poglede na moje vprašanje. Čudno se mi potem zdi, da ta trgovina ne pride k nam, ker bi bila taka gužva da je joj in vsi Rutarji, Lesnine bi propadli. No, vse pohištvo pri nas ni klump. Spalnico imam od Novolesa in je iz (za te čase) masivnega lesa in niti najmanj ne razpada, celo preseliti jo nameravam. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
6. avg 2007 17:22
Seveda bi bilo super, če bi "prišla" še Ikea k nam, ampak nam izkušnje govorijo že od vseh ostalih "prišlekov", da so cene kar prilagodili (beri: dvignili! ) Slovnskemu trgu.
6. avg 2007 17:44
ribaracarak je napisal/a: |
Lep dan
rrr |
Abi mi prosim lahko kdo odgovoril??
rrr
6. avg 2007 17:53
RRR zate:))) http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/Ike Pon-pet: 9.30 - 19.30 Sobota 9.00 - 17.00 lp
6. avg 2007 18:38
Najlepša hvala - zlata si rrr
6. avg 2007 19:19
tudi če bi ikea prišla k nam, rutarji, harveje, lesnine ne bi propadli. vsak ima svojo klientelo. ikeina je mlada, z okusom za lepo, vendar tanko denarnico. to ni pohištvo za celo življenje, kot trdijo za bulthaup kuhinje. to je pohištvo za 10 let ali še manj. in potem ga nadomestiš z novim modernim. po mojem mnenju je največja prednosi ikee ravno v množici malenkosti, ki jih rabiš za dom. mimika
6. avg 2007 19:21
ribaracarak - malenkost, še kdaj:)
6. avg 2007 19:29
Če se komu lušta nedeljski izlet v Padovo, tamkajšnja Ikea pa dela vsako soboto in nedeljo od 9 do 21.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tarte tatin z jabolki
Korenčkova juha