Izpadanje las

sara_k  

član od: 21.4.2008

sporočila: 117

8. jul 2008 14:48

Pozdravljene Ne morem kar tako mimo tega,kar je napisala Vendelina.Jaz bi to sicer bolj strnila,pa potem ne bilo to,kar je.Fantastičen užitek,takle sprehod,čevlji...,pa mirne duše stopiš v kakšno drogerijo,napaseš oči na novi parfumih ali pa si tudi kakšnega privoščiš.Tudi jaz sem kadila in hkrati oboževala parfume,ampak ti dve vonjavi,brr,ne gresta skupaj. Hvala Vendelina za taka razmišljanja. lp sara_k

anemona  

član od: 9.5.2008

sporočila: 124

9. jul 2008 9:16

Vendelina,popolnoma se strinjam s tabo in ko berem tvoje pismo se vidim v njem pred nekaj leti-z zelo redkimi lasmi samo večjimi problemi kot si jih opisala.Za nekoga je velik stres že to da ne dobi primerne obleke za žur,drugi pa razmišlja kaj bo dal v lonec za otroke.Stres udari vedno v tvojo šibko točko,v tem primeru so lasje.Drugi imajo težave z alergijami ,hrbtom,srcem....Izpadanje las se mi je zmanjšalo še vedno pa nisem prišla do tega ,da bi v oblekici ustavljala moške , a kdo ve, kdor čaka dočaka pa čeprav z malo lasmi anemona

Košuta  

član od: 8.7.2008

sporočila: 199

10. jul 2008 11:53

Potem, ko sem vse skupaj malo prespala, sem prepričana, da si Vendelina jr. zadela terno. Stres. In naučit se živet z njim. Se neprimerno bolje počutim, neverjetno, koliko energije je bilo v tvojem pismu. Napiši še kaj, vidiš, kako se odzivamo :) Sončen pozdravček iz Ljubljane vsem! Košuta

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

10. jul 2008 13:39

Košuty, danes je en lep dan in je kot nalašč za vaje iz ustavljanje prometa... Ti kar malo vadi. Bodo lasje tako rasli, da se jih bo slišalo. Vendelina jr.

daga  

član od: 18.5.2007

sporočila: 1412

24. avg 2008 8:42

Danes sem čisto slučajno naletela na to stran in ne morem si kaj, da ne bi pohvalila Vendeline jr. Zame si prava frajerka, odlično se znajdeš povsod in tvoji posti so pravo zdravilo. Škoda, da nisi bliže, včasih bi te prav rabila, da bi mi dvignila samozavest. Lep sončen dan želim vsem! daga

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

16. sep 2008 11:58

Joj koliko je napisanega. Končno tudi tema,ki tare tudi mene. Lasje mi izpadajo že dobrih 6 mesecev.Poskusila sem tudi Rougj,jem vse vitamine,ki so na "tržišču",lase si barvam samo še s prelivi,jem zdravo hrano....vse kar je možno stanje pa je porazno.Tudi jaz sem včasih rabila dve debeli sponki,zdaj pa je dovolj ena mala gumica. Stresno je vsako življenje(služba,otroci),ampak da bi bila pod nekim velikim stresom ravno nisem. Danes sem si dala pregledat ščitnico,izvidi bodo v prihodnjih dneh...kaj bo iz tega nastalo ne vem.Vem pa da v vsakem primeru,če so izvidi vredu, grem h dermatologu.Vse na kar sem bila včasih ponosna so bili moji lasje in zobje(rit je prevelika..).Zobje so še vredu,lasje pa kar je še ostalo od naravnih kodrčkov.. Res pa je da se mogoče s tem preveč obremenjujem,ampak tako pač je.Nekateri pravijo da o problemu ne smeš razmišljat, pa sam izgine. lp petardica

petardica  

17. sep 2008 20:40

No moji izvidi pa so bp. Zdravnica mi je rekla da sem čisto zdrava,da pa sem že malo starejša(37)in je to normalni pojav,kajti ona je že imela nekaj pacientk,ki nosijo lasuljo...kar prilepila sem se na stol.Tista moja namera, da prosim napotnico za dermatologa pa mi še na pamet ni prišla... Tako zdaj pa se moram znajti sama.. petardica

mina20  

član od: 19.4.2007

sporočila: 389

17. sep 2008 21:24

Meni tudi zelo izpadajo lasje. Imam dolge (čez ramena) lase, perem si jih 2 - 3x tedensko, saj se mi zelo mastijo. Uporabljam pa samo šampon, na konice pa dam silikon, ker mi pomaga pri razceplenosti. Sušim pa jih s fenom. Ko sem bila v najstniških letih (tam nekje od 13 let naprej), sem imela dvojno količino las. nato sem se začela barvat 1x mesečno, včasih celo 2x na mesec. Katastrofa, na glavi sem imela za polovico manj las. Sedaj se 3 leta in pol ne barvam več in so se lasje nekako popravili. Frizerka pa pravi, da imam zelooo veliko novih še kratkih las ker se lasišče obnavlja.J eseni in spomladi pa pravi da lasje bolj izpadajo, tako da za enkrat še ni take "panike". Lp mina20

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

17. sep 2008 23:15

js sm zdej začela tale fitoval uporabljat. šampon ter losjon. bomo vidli kako bo bannanna

petardica  

18. sep 2008 8:18

Jaz sem sedaj po fitovalu dobila prhljaj. petardica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti