11. jan 2006 17:43
No, jaz bi si rada novo kuhinjo omilsila čez dve leti, prej ne bo denarja. AMpak zdaj začenjam gledat, kaj in kako. SAj veste, za vsako dobro stvar je potrebnega veliko časa...In tudi razpored bi menjala. Čaka me odločitev, kaj in kako. Otroci bodo v nekajletih šli, kaj vem, ali bodo pogosto hodili k meni na koslilo ali ne, kako b z njihovimi partnerji. Bom potrebovala veliko bivalno kuhinjo z jedilno mizo za osem do deset ljudi, kot jo imam zdaj, plus jedilnico v dnevni sobi, kjer lahko za mizo spravim tudi 14 ljudi (no ja, če malo obrnemo razpored in dodamo mize se nas lahko zbere tudi nad 25). Ali bo morda dovolj kuhinja z mizo za štiri, glavna jedilnica pa naj bo v dnevni sobi? In kaj naj si počnem potem v veliki in sodobni kuhinji, v kateri bom kuhala pretežno za dva? Pa še to ne veliko, saj me čaka še vsaj 15 let delovne dobe... In se potem sprašujem, kot Dragička danes, kaj bom s takim štedilnikom? Se mi zdi ali pa je res, da ko bi neko reč res potrebovali, si je praviloma ne moremo privoščiti, ko bi to zmogli pa ugotovimo, da je pravzaprav ne potrebujemo več? No, počakajmo dve leti, pa bom še jaz iskala pomoč in nasvete ter spraševala po izkušnjah na tem našem forumu...Mamamia Mamamia mamamia