19. jun 2006 10:30
Tale tema je pa prav žalostna. A ni življenje lepo, če ga ne kompliciramo? Včerajšnji dan sem preživela v prijetni družbi dveh članic foruma in moram reči, da sem se imela krasno, ne glede na to, kako katera govori. Tudi to me ne moti, da se v forumu piše malo po domače, sploh, če je kak pristen izraz (le tistih študentskih in najstniških izrazov ne prebavljam). Toliko dobrih ljudi, kot sem jih tule že osebno spoznala, nisem še nikoli srečala. A zdaj se bo pa našlo par takšnih, ki bodo zaradi nekaj nepravilnih besed in nepravilne slovenščine razvrednotili tale kulinarični forum?! Dajte no! Tale kulinarika je enkratna z vsemi napakami vred. Saj ljudje smo vsi taki, da imamo dobre in slabe strani, a ne? In vsi tisti, ki pišete oz. se tresete, preden kaj oddate, ne lomite ga! Domača in dobrohotna beseda je več vredna od vseh tistih leposlovno napisanih besed. Napišite brez strahu, saj vas bere večina prijetnih in dobrih forumovcev.
Lep pozdrav vsem in namesto, da lovite vejice in pike, pojdite na sonček. Bo več koristi za vse!
ZIMA