17. jun 2006 10:22
Ka se te obremenuvlete s toto slovnico? Prinas na Štajerskem kuj po domače tučemo pa se fsi razmemo. Ka bi si te komplicijrali živleje, če neje potrebe! Kejkotejko pa se fsi razmemo, neje tak? tumpika
17. jun 2006 10:22
Ka se te obremenuvlete s toto slovnico? Prinas na Štajerskem kuj po domače tučemo pa se fsi razmemo. Ka bi si te komplicijrali živleje, če neje potrebe! Kejkotejko pa se fsi razmemo, neje tak? tumpika
17. jun 2006 11:09
Tumpika, jaz rečen glih tak kak ti. Fse se da zmenti... če te le če kdo razmite... Že res, da se na javnem forumu izražamo pravilno slovensko, ampak ne biti tako občutljivi, če manjka vejica, pika... Kaj pa tisto, ko nekateri copy paste recepte iz angleških ali nemških strani pa spet drugi ne razumejo jezika?? Verjetno jej tisto večji problem razumevanja kot to, da nekdo napiše nekaj po domače ipd. Lep dan vsem Kajica
17. jun 2006 11:14
Pfol nej pa usak piše kolkr če, sej to prou res ni pumembn, važn d se zaftopmo, a ne kola! ivonja
17. jun 2006 11:35
Ivonja a nisi rekla, da na to temo ne boš odgovarjala več? Nisi mož besebe- in tebe bom tudi brez problemov razumela, saj sva iz istih krajev Vse do ene mere- zadnjih nekaj odgovorov je napisanih tako, kot naj se na našem forumu ne bi pisalo. Tipični primeri. Vsi hočejo/-mo povedati, da ne kompilirajmo z vejicami in pikami, ampak "kola po dumače pa tud ne smemo šprehat". Se bo hitro javil kdo, ki nas bo za ušesa. Tako kompliciramo s to slovenščino, da je že mene začelo motiti, če nekdo "piše kao što govori" Kaj ste naredili z mano Lep dan in veliko se smejte
17. jun 2006 14:16
nola je napisal/a: |
Scriptum mn.scripta iz latinskega, ki ste se ga učili in očitno pozabili scribere - pisati Skripta (grška množina, tudi za vas, pozabljivci) so pa spisi, napisana predavanja vseučiliških profesorjev, razmnožena za študente, očitno zaman. nola |
17. jun 2006 16:15
Ja, Atina, seveda je popolnoma prav.; ma ne vem, a se hecajo študentke ali je to čisto zares naš "intelektualistični" /nepravilno citiram polpismeno/ nivo. nola
17. jun 2006 17:03
Rožanec, se mi je zdelo da boš prav vesela da me spet bereš! Moja babja zloba mi seveda ni dala miru da se spet ne oglasim... ivonja
17. jun 2006 17:53
Ivonja seveda sem vesela, da se javiš. Sem mislila, da si se v zemljo pogreznila Mogoče sva se pa že na cesti večkrat srečali, pa tega sploh ne veva. Lep dan in veliko se smejte
17. jun 2006 18:55
Čisto možno... ivonja
19. jun 2006 9:56
nola je napisal/a: |
Ja, Atina, seveda je popolnoma prav.; ma ne vem, a se hecajo študentke ali je to čisto zares naš "intelektualistični" /nepravilno citiram polpismeno/ nivo. nola |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Milijonska juha