10. jun 2006 23:08
Ognjič in Rožanec, ne vem če bi se "preprosti" ljudje strinjali z vama... A je res tako fino biti preprost?! In to, da je nekdo preprost, še ne pomeni, da nima osnovnega pojma o slovnici?! Pravzaprav sem prepričana, da to nima nikakršne veze s preprostostjo.
Konec koncev pa smo se slovnico učili že v osnovni šoli in če se malo potrudiš res ni prezahtevno,saj gre za osnove. Nihče od nikogar ne zahtev da naj naprimer sklanja besedo skripta (je tudi sama ne znam!). Sicer pa na forumu ne pišemo v kakšnem strokovnem jeziku, ampak o povsem običajnih stvareh. Sploh pa ne vem, zakaj se nekateri primerjajo z drugimi forumi - ki so res porazni - saj tale naša kulinarika je že v osnovi boljša od drugih, tako da se lahko med drugim tudi pohvalimo s tem, da se na forumu lepo izražamo.
Če pa napišem da me to moti, še ne pomeni da se sekiram. Naj vas srh, ob dejstvu da je tema spet na udaru, spremlja še naprej! Upam da bo pomagalo.
Mamamia, z vejicami imam pa tudi sama probleme. Če kdaj nisem sigurna ali je vejica ali ne, jo kar postavim. Bolje kakšna preveč kot premalo.,,,,,,,,,,,,, Če imaš primanjkljaj vejic, si lahko pri meni kakšno sposodiš! ;)
ivonja
Sporočilo je spremenil(a) ivonja dne 10. jun 2006 23:15:11