19. jan 2015 10:41
Rosamund Lupton - Potem
Napeta kriminalka, priporocam
"Stressed is desserts spelled backwards!"
19. jan 2015 10:41
Rosamund Lupton - Potem
Napeta kriminalka, priporocam
"Stressed is desserts spelled backwards!"
19. jan 2015 16:39
Jonas Jonasson - Analfabetka, ki je obvladala računstvo. Stoletnika, ki je zlezel skozi okno še nisem prebrala, a če upoštevam komentarje sta knjigi kar enakovredni. Zabavno, razvedrilno s pronicljivimi humornimi političnimi komentarji.
Cila
19. jan 2015 17:54
Berem Ultrablues - podnaslov: Kako so se trije kompanjoni lotili ultramaratona, avtorji Boštjan Videmšek, Samo Rugelj in Žiga X Gombač.
Ava
19. jan 2015 19:31
http://www.bukla.si/?action=books&book_id=230 zelo, zelo, zelo se splača prebrati. Nekaj najboljšega, kar sem brala zadnje čase. In - lepo se konča, čeprav na trenutke nič ne kaže na to. Mislim, da vam ne bo žal, če jo boste vzeli v roke!
lp
cervus
20. jan 2015 9:04
@ elaphus, hvala za namig, tole pa moram nujno prebrati
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
20. jan 2015 20:53
Vesna Milek: Cavazza. Priporočam.
Fora
21. jan 2015 18:21
Brown, Angeli in demoni.
Odlično branje.
181604
21. jan 2015 19:35
rebecca je napisal/a: |
Rosamund Lupton - Potem Napeta kriminalka, priporocam
|
Napet triler,res mi je bil všeč..samo konec je žalosten,do konca sem pričakovala preobrat,tako kot pri Sestrah,pa žal ..
prebrala..Linda Francis Lee-Valček za Blue Belle..lepa ganljiva ljubezenska zgodba ..
lp goga
21. jan 2015 21:38
Včeraj končala s prebiranjem: Divja, avtorice Cheryl Strayed, zdaj pa berem roman Ferija Lainščka Jadrnica
regica
23. jan 2015 7:15
TOMO PIRC; Potopis nekega zakona
IVAN SIVEC; Lepše življenje
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Hot dog v listnatem testu