Kaj beremo?
5. jan 2015 8:20
mišzmoke je napisal/a: |
Pred dnevi sem gledala filmsko upodobitev tega dogodka, že to je bilo kot čudežni napoj za mojo dušo. Tudi v eni izmed dnevno informativnih oddaj je bilo govora o tem, ob odkritju spomenika v obliki nogometne žoge na bombi, pa tuhtam, je v knjigi res poudarek prav na nogometu? lp |
Osrednji dogodek je bila pač nogometna tekma, jasno, tudi v knjigi. V bistvu je pa nogomet čisto postranska zadeva, oziroma - lahko bi bilo kar koli, pa bi sporočilo ostalo isto.
Sonja
5. jan 2015 9:49
Hvala.
V filmu je šlo vse v zvezi z nogometom zelo hitro mimo, od tod moja radovednost ( bom morala še malo počakat na knjigo) in jasno, pri tako pomembnem sporočilu je "papir" res nepomemben.
lp
mzm
5. jan 2015 19:22
Carr Robyn, Dobrodošli v Virgin River, zgodba kar zanimiva, medicinska sestra se po smrti moža preseli iz hektičnega mesta na podeželje, razne dogodivščine, fajn za možgančke sprostit :)
Dai Sijije, Balzac in kitajska šiviljica, zgodba o dveh fantih in hčerki vaškega krojača, ljubezni, svobodi,pravici o branju knjig, tanka knjiga, zgodba pritegne.
aluj
6. jan 2015 14:57
Prebrala knjigo Gimnazijec, Igorja Karlovška. Zelo priporočam srednješolcem in njihovim staršem.
Sedaj se družim z Ianom Rankinom in njegovimi Vozli in križi.
ANJA
7. jan 2015 7:10
anja je napisal/a: |
Sedaj se družim z Ianom Rankinom in njegovimi Vozli in križi.
|
Dober trening je za mano! 100km ZIONA oz. vse okoli tega ultramaratonskega izziva v knjigi
ULTRABLUES!
Priporočam! Gombač, Rugelj in Videmšek intimno!!
Že drugič preštudiral KRUH NA ZAGOVORU...
...ter se potopil v kulinariko Maribora med obema vojnama v knjigi
Prehrana v Mariboru v dvajsetih in tridesetih letih 20. stoletja (priporočam tudi njeno prvo; Iz mariborskih predmestij : o življenju in kulturi mariborskih delavcev v letih od 1919 do 1941)
Koncno pripravljen na divjanje med vrsticami
JO NESBO: Der Fledermausmann
ter
Yugo nostalgija; Zgodovinska čitanka
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
7. jan 2015 13:13
Noelia Amarillo -ostani z menoj..ljubezenski romanček..
Cheryl Jarvis - ogrlica...Resnična zgodba o 13 ženskah in diamantni ogrlici...
Adler Olsen -Izginotje...Skandinavski triler..otroci izginjajo brez sledu..niti starši jih ne razglasijo za pogrešane..Zakaj?..dokler...
lp goga
7. jan 2015 16:48
John Irving, enainsedemdesetkilogramski zakon, na začetku knjige sem, malo o vojni, spomini, preživetje, zakonski par....
Nehala brati na polovici knjige, ni šlo več, na začetku mi bla zgodba zanimiva potem pa nisem več sploh vedela zakaj se gre. zdaj berem osmi poverjenik , Renato Baretič
aluj
8. jan 2015 17:53
Malce sem povohala Čebelo v katedrali, pa mi zelo diši
cervus
9. jan 2015 8:06
Orlando Figes, Šepetalci, Zasebno življenje v Stalinovi Rusiji.
In za relaksacijo možganov na vlaku na poti v in iz službe jennifer Crusie, Man Hunting, A wickedly funny tale about one woman's best-laid plans...
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
Burito palačinke z lososom