23. jan 2015 19:15
Verena Wermuth: Prepovedana žena
daga
23. jan 2015 19:15
Verena Wermuth: Prepovedana žena
daga
25. jan 2015 15:51
elaphus je napisal/a: |
http://www.bukla.si/?action=books&book_id=230 zelo, zelo, zelo se splača prebrati. Nekaj najboljšega, kar sem brala zadnje čase. In - lepo se konča, čeprav na trenutke nič ne kaže na to. Mislim, da vam ne bo žal, če jo boste vzeli v roke! lp |
Hvala za namig, sem jo prebrala na dušek. Mogoče na trenutek malce predvidljiva, ampak vseeno navdihujoča zgodba, ravno ob pravem času. Ko bom imela čas, jo preberem še v Pižamovem prevodu.
In zdaj sem se lotila The Fault in Our Stars, končno.
RadaJem
26. jan 2015 11:35
Sparks: Ljubezen v steklenici
....za romantike....
181604
27. jan 2015 7:36
Sofisticirano branje, a če vas zanima je TOP!
Kühnel, Harry: Alltag im Spätmittelalter
27. jan 2015 22:17
Sparks :poroka
Engie
28. jan 2015 10:58
Maja Haderlap, Angel pozabe
Presunljiva avtobiografska pripoved, ki se dogaja na avstijskem Koroškem, razkriva nepopravljive človeške travme, ki jih je pustila 2. svetovna vojna.
neny111
28. jan 2015 12:35
Orhan Pamuk: Muzej nedolžnosti
bezi
30. jan 2015 16:12
Kot sem zasledila, je že Katja76 predlagala knjigo OB TEBI - Jojo Moyes
, vendar jo priporočam še jaz. Dolgo že nisem brala knjige, ki bi me tako pritegnila. Res je prelepa.
Sporočilo je spremenil(a) vikica dne 10. 2015 08:23
30. jan 2015 16:46
Prebrala na mah "Mene ne bo noben jebo" duhoviti,šaljivi,resnični (sploh ko se moški gre sam depilacijo,saj veste tam nekje )realno- humorističen blog avtorja Kamenko Kesar...svetujem v sprostitev zvečer..en par poglavij je pravi odmerek ...
Končno sem včeraj dobila knjigo še enega blogerja Klemna Koširja "Kruh moj vsakdanji" ..kaj naj rečem o tej knjigi..prvo, da je to knjiga ,ki si res zasluži veliko začetnico..drugo je to nagrajena lani kot najlepša knjiga leta 2014 (njegova knjiga o ribah in kaj z njimi FAO 37.2.1 je bila najlepša knjiga 2013)..povsem zasluženo..tretje pa to ,da ta knjiga ima vse to,kar ste želeli vedeti o kruhu,pa vam mama tega ni povedala.
Recepti inovativni,klasični,z predtestom, dodelani v nulo,svetujem v branje in peko vsem kruhopekaricem..moj prvi kruh bo jutri polenton ...
Vrtejbenka
3. feb 2015 7:10
OH MY,OH MY, OH MY...ponovno sem se spravil na mojo ljubo soimenjakino JANJO VIDMAR.
Sem jo že dal na stranski tir, saj sem se je "prenajedel", a zdaleč od tega da mi ne bi "sedla" ali pa bi se je naveličal. Nak...ampak podobno kot Sivec, je prava mala fabrika za pisanje knjig. Majke mi.
Tokrat pa našel en pravi mali biser in to tam,kjer tega sploh ne bi pričakoval. Niti nisem vedel zanj.
Med brskanjem med biografijami in monografijami, sem med ogromno knjigami, katere so kar same skakale v naročje, izbrskal JANJO VIDMAR in njeno zbirko kolumn; JEZIčKANJE.
Priporočaaaaaaaam.
Obožujem zbirko kolumn in takšno lahkotno,iskrivo pisanje. Podobne so tudi sila posrečene stvaritve od VALENTINE NOVAK, SREČKA NIEDORFERA, ŠTEFANČIČA...
Bere pa se, kot da bi puter jedel.
Skratka...priporočam
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci s sirom na veganski način
Pohorska gibanica