10. feb 2015 18:39
Lucinda Riley - Dekle na pečini - prijetno branje
limonca26
10. feb 2015 18:39
Lucinda Riley - Dekle na pečini - prijetno branje
limonca26
17. feb 2015 8:19
Med drugim tudi SEVERNI SIJ od tako opevanega DRAGO JANČAR-ja.
Mnenje?
Roko na srce, da ZELO POZITIVNO PRESENEČEN! Če te le koliko toliko zanima zgodovina kakšnega mesta in če si povrhu še iz dotičnega (obravnavanega) mesta pa sploh ni dvoma, da takšni knjigi ne bi dal priložnosti.
Totalno me je prevzela. Bere se skoraj sama!
17. feb 2015 9:31
James Patterson......... Mačke in miš.......
hribovc61
17. feb 2015 13:54
S. Bonner, A. Weiss: Generacija trapastih. Sploh ni tolk trapasta!!!!
lp
cervus
17. feb 2015 15:15
MOž z imenom Ove, F. Backman - Ove je mož dejanj in ne besed, takole je njegovo mnenje: "Ljudje so to, kar so, zaradi svojih dejanj in ne zaradi besed, ki jih izrečejo." Zgode in nezgode moža z imenom Ove se kar vrstijo in marsikatera nas spravi tudi v smeh
20. feb 2015 14:56
Samira Kentrić Balkanalije
Ste vedeli, da je beseda balkan sestavljena iz dveh turških besed - bal in kan, ki pomenita med in kri?
Knjiga za vse, ki so od tistega Drugod, ki ga več ni.
nola
20. feb 2015 15:24
Tih bot dedi, Razmigajmo se v križu in Izbrane rozine v akciji me razveseljujejo. Avtor: Andrej Rozman Roza.
Ava
21. feb 2015 19:25
Ta teden sem končala z Analfabetko, pričakovano zabavna knjiga,druga je bila Soba,ki me po prvih straneh ni navdušila, toda od strani do strani postaja bolj napeta, knjiga ki ti da misliti.Pretekli teden sem prebrala knjigo Slavenke Dragolič Obtožena .Odnosi v družini pripeljejo do tragičnega dogodka,ki so posledica hudih travm v otroštvu.
adalbert
22. feb 2015 7:48
Astrid Lindgren: Pika Nogavička
Ivan Sivec: Mojih prvih šestdeset sladko-grenkih stvari in ljudi
Irena Velikonja: Življenje brez psa
23. feb 2015 8:02
Haruki Murakami: Kronika ptiča navijalca
beziKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom
Biskvit s slivami