1. mar 2014 20:27
Berem: Goran Vojnović - Jugoslavija, moja domovina
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
1. mar 2014 20:27
Berem: Goran Vojnović - Jugoslavija, moja domovina
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
2. mar 2014 9:49
Prebrala Sultanova zena, J.Johnson.Ce imate radi napete zgodovinske zgdbe, spletke, ...
Fora
5. mar 2014 12:49
Uzivam v branju avtobiografije Gabriel Garcie Marqueza "Zivim da pripovedujem". Zdaj mi je jasno od kod mu material za "Sto let samote" .... bogata druzinska zgodovina brez primere. Toplo priporocam
svenska
5. mar 2014 14:34
Prisluhni srcu (Jean-Philipp Senkder)...zgodba o ljubezni
bučmanka
6. mar 2014 18:26
Prebiram kriminalke Antona Demšarja. Dogajajo se v Mariboru, detektiv ni detektiv ampak kriminalist, sicer pa moram reči, ker žanr obožujem, da so super. Bila presenečana, po branju pa navdušena. Še nekaj jih moram prebrati..... mislim, da sem pri četrtem primeru.
anaboleyn
6. mar 2014 19:49
Berem ,Šmarna gora,spisal Josip Novak (leta1928) zanimivo branje.
Milži
6. mar 2014 22:08
anaboleyn je napisal/a: |
Prebiram kriminalke Antona Demšarja. Dogajajo se v Mariboru, detektiv ni detektiv ampak kriminalist, sicer pa moram reči, ker žanr obožujem, da so super. Bila presenečana, po branju pa navdušena. Še nekaj jih moram prebrati..... mislim, da sem pri četrtem primeru.
|
Avgust Demšar
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
8. mar 2014 20:26
Gavin Pretor - Pinney: The wavewatcher's companion.
Vse od možganskih do potresnih valov, od svetlobe do jin-a in jang-a. Osupljivo.
Sonja
10. mar 2014 10:49
Prebrano Tess Gerritsen- Žetev
Kriminalni roman o preprodaji človeških organov... Napeto.
181604
10. mar 2014 11:16
Ivan Tavčar: Visoška kronika
JJKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pecivo iz bučk
Najboljši limonini razpokančki