22. mar 2014 10:16
mojezlato je napisal/a: |
Trenutno berem to knjigo. Priporočam.
|
Če še nisi, preberi še tole .
lp
cervus
22. mar 2014 10:16
mojezlato je napisal/a: |
Trenutno berem to knjigo. Priporočam.
|
Če še nisi, preberi še tole .
lp
cervus
22. mar 2014 18:10
Cecilia Ahern: DAR. Kot piše na naslovnici: Ganljiva zgodba, ki ogreje vsako srce. Prava knjiga za sedanji prehitevajoči čas.
daga
22. mar 2014 20:50
Tudi jaz sem ravno prebrala delo Cecilie Ahern: P. S. Ljubim te. Tudi ta zgodba te gane, ob njej se zamislis. Je vsak dan in vse okoli nas.
Fora
22. mar 2014 21:42
Zbirka N. Roberts: .... v smrti.
marjja
23. mar 2014 7:56
elaphus je napisal/a: | ||
Če še nisi, preberi še tole . lp
|
Si me prehitela. Odlična knjiga, vsake toliko jo prebiram ...
mamamia
23. mar 2014 10:55
Pa tudi zelo pretresljiva......
lp
cervus
23. mar 2014 11:20
Elaphus, hvala za nasvet. Sem že pogledala v naši knjižnici, če je na voljo, da si jo izposodim.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
25. mar 2014 9:29
M.L. Stedman: Luč sredi morja
Pretresljiva zgodba iz prve polovice 20. stoletja (dogajanje je postavljeno v JZ Avstralijo) o mladem paru, svetilničarju na osamljenem otočku in njegovi ženi in o posledicah njune odločitve, da obdržita otroka, ki ga najdeta na nasedlem čolnu. Nisem mogla odložit, čeprav branje ni bil prav nič prijazno.
T. Gerritsen:Tiho dekle
Zadnja knjiga omenjene avtorice. Dobra, čeprav slabša od prejšnjih del ( to je samo moje mnenje), z istimi protagonisti, nekoliko izpeto mi deluje.
Avgust Demšar: Miloš
Suoer, ne morem verjeti, kako se je slovenski pisec kriminalk "naredil" v nekaj letih (= nekaj knjigah), čeprav ni več inšpektorja Vrenka.....
anaboleyn
25. mar 2014 10:46
Danes začenjam brati: Joseph Compbell: POTI do sreče
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
26. mar 2014 7:55
Popović, Katjuša Naslov: Prodano življenje : biografija žrtve trgovine z ljudmi v Republiki Sloveniji
Pretresljivo:
Vsi poznamo krizna žarišča po svetu, le malo pa vemo o dogajanju doma.
beatrice
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Azijska solata s kozicami
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )