18. feb 2014 19:40
Pravkar berem Oktobrski otrok. Dobra, zanimiva, priporočam.
buča
18. feb 2014 19:40
Pravkar berem Oktobrski otrok. Dobra, zanimiva, priporočam.
buča
18. feb 2014 21:00
Sherry Tomas...Ne pravi moż...ljubezenska zgodbica...
lp goga
19. feb 2014 10:57
Nazadnje prebrano: Isabel Abedi - Isola. Zanimiva knjiga o resničnostnem šovu 12 mladih na samotnem otoku, za kar se izkaže, da je ozadje čisto drugačno.
Prisluhni srcu in Uglašeno srce - branje za dušico in razmišljanje pa še kakšna solzica priteče.
S.E. Philips - Reci da. Takšno luštno easy čtivo za dat možgane na off po celodnevni smučariji.
Ko predelam včeraj prinešeni kup knjig, se pa spet javim.
neny111
19. feb 2014 12:20
Priloznosten obisk lokalne komisijske trgovine se je koncal z nakupom treh knjig meni vedno ljube Agathe Christie, ki so bile prebrane ena za drugo v rekordnem casu in sicer: Moz v rjavi obleki, Trinajst za vecerjo in Vija vaja ven.
Trenutno pa berem, sicer dokaj pocasi ker je knjiga v nemscini, a kljub temu z nic manjsim uzitkom Drei Männer im Schnee sicer zvecine znanega kot avtorja mladinske literature Erich-a Kästner-ja. Duhovito da je kaj.
svenska
20. feb 2014 10:58
Končala, z Divja, Cheryl Strayed,priporočam bralkam avanturističnega duha,ki bi takoj oprtale nahrbtnik in se same podale, na samotno peš turo!!Med potjo bi plast za plastjo odstranjevale balast iz svojega življenja,z srčiko ki bi ostala,našle lepoto, smisel in cilj, za kar se splača živeti.Zanimivo branje.
adalbert
20. feb 2014 15:55
Jaz pa že od božiča berem Erosov Psi
yulchi
20. feb 2014 20:22
Plitvine strahu - Vlady Kociancich
lep roman, o ljubezni in razhajanju
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
21. feb 2014 16:14
Alex Miller: Zvestoba in zaveze - življenska zgodba dekleta iz Avstralije in škotskega inženirja, zelo zanimiva knjiga. Priporočam!
Haruki Murakami: Južno od meje, zahodno od sonca - odraščanje in minljivost ljubezenskih vezi. Zelo lep roman.
21. feb 2014 18:30
Uspela sem prebrati Igro prestolov tretji del --> Vihra mečev, na vrsti je že četrti del Vranja gostija.... Pri teh knjigah nimam kaj komentirat, enostavo so me prevzele knjige oz. prevzeli liki in dogodki, ki me vedno presenetijo :)
Za vmes berem John Green --> Krive so zvezde (pretresljiva in drzna pripoved o čudežu življenja in ljubezni).... Knjiga me je totalno prevzela, že sam slog pisanja mi je zelo všeč, da o zgodbi sploh ne govorim :)
Duracell
22. feb 2014 15:41
Po gledanju sinočnjega filma Dekle, ki se je igralo z ognjem, sem se takoj spomnila lani prebrane trilogije švedskega pisatelja pod naslovom Milenium. Vse tri knjige se začnejo na Dekle, ki.....
Vse knjige sem prebrala v enem dahu, sinočnji film - triler - pa je do potankosti sledil knjigi, kar mi je bilo izjemno všeč.
BABI 2+2Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna torta
Tarte tatin z jabolki