15. feb 2014 22:58
gogad, dodala na seznam za knjižnico, hvala
15. feb 2014 22:58
gogad, dodala na seznam za knjižnico, hvala
16. feb 2014 10:15
Ob tebi, Jojo Moyes - že dolgo časa me ni knjiga tako ganila, kot me je ta. Nisem jokica, ampak sem ob tej, proti koncu, požirala solze.
Fora
17. feb 2014 7:18
J.A Redmerski / NIKOLI TVOJA - custvena, romanticna, napeta. Knjiga, ki jo preprosto ne mores odloziti. Se dobro, da je bila oblacna nedelja in nisem imela slabe vesti. Priporocam.
limonca26
17. feb 2014 12:43
Za tiste, ki rade berete kriminalke - jaz sem imela "napad branja" kriminalk lansko leto poleti. Ste poskusile z Avgustom Demsarjem? Za moje pojme najboljsi avtor slovenskih kriminalk. In ker so teme umescene v okolje, ki ga poznamo, sem v branju res uzivala.
Fora
17. feb 2014 13:41
Divja - Cheryl Strayed
anastazijab
17. feb 2014 20:13
Terry Pratchett - Soul Music. Zdaj me čakata še njegovi Hogfather in Snuff.
NaturensGalleri
17. feb 2014 20:24
Fora je napisal/a: |
Za tiste, ki rade berete kriminalke - jaz sem imela "napad branja" kriminalk lansko leto poleti. Ste poskusile z Avgustom Demsarjem? Za moje pojme najboljsi avtor slovenskih kriminalk. In ker so teme umescene v okolje, ki ga poznamo, sem v branju res uzivala. Fora |
Poskusila, seveda, je vsake toliko na programu, da bojo njegovi krimiči dlje trajali (jih ima 7? 8?) in da se ga naenkrat ne prenajem. Dober je
18. feb 2014 7:32
Demsar je izdal 7 knjigo, z naslovom Milos. Nisem je se prebrala, nasa knjiznica je se nima.
Lp
Fora
18. feb 2014 8:10
Fora je napisal/a: |
Za tiste, ki rade berete kriminalke - jaz sem imela "napad branja" kriminalk lansko leto poleti. Ste poskusile z Avgustom Demsarjem? Za moje pojme najboljsi avtor slovenskih kriminalk. In ker so teme umescene v okolje, ki ga poznamo, sem v branju res uzivala.
|
18. feb 2014 12:45
Miško Kranjec: Šola za čarovnike.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Polnjene paprike