2. apr 2011 16:46
Macquigan Gies - Habsburžani privatno, CZ 1980
Pohl, Vocelka - Habsburžani, zgodovina evropske rodbine, MK 1994
Ferri - Marija Terezija: ženska na oblasti Kmečki glas 2010
nola
2. apr 2011 16:46
Macquigan Gies - Habsburžani privatno, CZ 1980
Pohl, Vocelka - Habsburžani, zgodovina evropske rodbine, MK 1994
Ferri - Marija Terezija: ženska na oblasti Kmečki glas 2010
nola
2. apr 2011 17:11
Krasno, važno je, da človek ve kje postvaviti vprašanje. Hvala nola. Bom poročala kako me bo pritegnilo.
14. apr 2011 9:17
mimaš: Mavrica v pločevinki; resnična zgodba slovenke, ki zboli za rakom. Lp, Jutranja
14. apr 2011 21:21
Ilka Vašte: Vražje dekle. Milži
14. apr 2011 21:46
Berem (zame čudovito knjigo ) kitajske pisateljice Xinran - Nebesni pokop. To je resnična pripoved o kitajski zdravnici, ki je 30 let iskala svojega moža v zasedenem Tibetu, kjer je globlje spoznala domačine, njihovo težko življenje ter postala tibetanska budistka. Toplo priporočam.
14. apr 2011 21:52
Pravkar prebrala Glattauer Daniel Proti severnemu vetru
Zgodba se prične, ko zaradi napake v naslovu, odjavo naročila na revijo prejme drug prejemik e pošte. Cel roman je napisan v obliki dopisovanja po elekronski pošti. Prebrala na mah. Pravkar sem rezervirala v knjižnici še delo istega avtorja Vsakih sedem valov.
Aja
14. apr 2011 23:06
Ravnokar zaključila 6. del Harryja Potterja (sedmega nočem prebrat, dokler ne pride še zadnji film ven, hehe). Zdaj pa berem Stieg Larsson: Dekle z zmajskim tatujem, prvi del trilogije Millenium. NaturensGalleri
15. apr 2011 6:45
.. Tudi jaz sem prejšnji teden prebrala (ma pojedla) celo trilogijo Millenium in jo toplo pripročam v branje. lp,. M.
16. apr 2011 21:15
Ravnokar končala Passsilinnovo knjigo - Župnikov zverinski prijatelj, zdaj čakam še na eno, se menda še prevaja
andreja č.
29. apr 2011 9:40
Prebrala Betty Mahmoody, William Hoffer: Ne dam svojega otroka. Priporočam! V branju Senait G. Mehari: Ognjeno srce lp, JutranjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
Škotske mesne kroglice s pivsko omako