25. feb 2011 17:45
Guellaume Mussao Ne zapusti me (dobra, zelo pritegne).
buča
25. feb 2011 17:45
Guellaume Mussao Ne zapusti me (dobra, zelo pritegne).
buča
25. feb 2011 19:55
Gaby Hauptmann-Iščem impotentnega moža,lahkotna s humerjem,tako za boljši spanec...
lp goga
26. feb 2011 15:27
Pravkar prebrana prva knjiga iz trilogije Milenium: Dekle z zmajskim tatujem (The Girl With The Dragon Tattoo) - Stieg Larsson Zelo priporočam! Sem takoj naročila še preostali dve knjigi. emmy
17. mar 2011 17:45
Potencialnim bralcem trilogije Milenium, ki si bodo knjige izposodili v knjižnici, polagam na srce, da naj si izposodijo eno po eno knjigo, z nekajdnevnim premorom, sicer lahko pride do resnih zdravstvenih težav zaradi pomanjkanja spanja. In na knjigah bi morala biti nalepka: Minister za zdravje opozarja - branje teh knjig lahko privede do kronične neprespanosti.
lp
cervus
17. mar 2011 19:10
Nora Roberts - Postelja iz vrtnic Emily Giffin - Nekaj modrega Cecelina Ahern - Če bi me videla breskva
17. mar 2011 19:21
violy je napisal/a: | ||
Glavno, da je v redu vsebina knjige, kakšna lektorska napakica ni nič hudega. violy |
Meni se je vsebina zdela ravno tako obupna kot lektoriranje. Sem se prisilila pa še malo prebrala, pa še malo, pol sem jo neprebrano nesla nazaj v knjižnjico in ne čutim najmanjše želje, da bi jo še kdaj vzela v roke.
In ni bila "kakšna lektorska napakica", ampak obup od lektoriranja.
lp
cervus
17. mar 2011 19:30
Daniel Glattauer: Proti severnemu vetru in potem še nadaljevanje Vsakih sedem valov SUPER!!! :) hlebpet
25. mar 2011 20:02
Melina Marchetta : - Kdo si, Alibrandi? Sophie Kinsella : - Gospodinja, da te kap - Strastna zapravljivka angie Sporočilo je spremenil(a) angie.orhideja dne 25. 2011 20:05
25. mar 2011 20:58
Kiran Desai: Dediščina izgube regica
26. mar 2011 19:48
Jaz berem pa slovenske avtorje naprimer; Dragica Krapež - Dediščina Ivan Sivec - vse njegove Petrnel Mimi Malenšek - vse Pa še bi se našlo ,Všeč mi je ta kmečki svet, ki me popelje v mladost mojih prednikov, da jih bolje razumem in mi je zato vse jasno zakaj je sedaj drugače. Razmišljam tudi o napredku, ki se prehitro odvija in spreminja stvari, ki jih možgani ne dojemajo. franciskaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način
Bučke s sirom