neznan uporabnik
21. feb 2011 16:13
Naor, pojdi na Youtube in enostavno odtipkaj Mila Kačič. Boš dobila med drugim tudi en lep tango v izvedbi Katje Šulc na besedilo M.K. z naslovom Nič več te ni.
japaja
neznan uporabnik
21. feb 2011 16:13
Naor, pojdi na Youtube in enostavno odtipkaj Mila Kačič. Boš dobila med drugim tudi en lep tango v izvedbi Katje Šulc na besedilo M.K. z naslovom Nič več te ni.
japaja
21. feb 2011 16:36
Prebrala najprej Sanje o beli poroki, potem pa še Postelja iz vrtnic. Baje prihajajo še dve knjigi. Vsaka opisuje eno od štirih prijateljic, ki imajo skupno podjetje za organizacijo porok.
buča
21. feb 2011 19:40
Susan Elizabeth Phillips - Trmoglavka Nora Roberts - Nesmrtni v smrti breskva
21. feb 2011 20:07
Bogdan Novak: Babje leto
Muriel Barbery: Eleganca ježa
mamka
21. feb 2011 20:22
Prebral sem knjigo "Kratka zgodovina skoraj vsega" pisatelja Bill Bryson. Zelo zanimivo in humorno napisano delo o res skoraj vsemu, kar se je dogajalo v znanosti in odkrivanju sveta okoli nas. janko1neznan uporabnik
21. feb 2011 21:03
Janko1, zdaj si me pa spomnil na Slavka Pregla in njego satirično Novo zgodovino.
Jo grem poiskat.
japaja
22. feb 2011 13:22
naor je napisal/a: |
Japaja, hvala za tole malo dlan. Nisem vedela, da je avtorica besedila Mila Kačič. Sonči, tudi tebi hvala, bom malo pobrskala po arhivu! naor |
24. feb 2011 19:04
VRAGOVA NEVESTA-S.Laurens-romantičen,rahlo erotičen roman,v stilu Garwoodove.
mesni
24. feb 2011 19:38
Kate Furnivall: Ruska konkubina.
Jannaa
24. feb 2011 19:44
Hosseini, Khaled: Tek za zmajem. Res knjiga, ki se te dotakne... speljaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Masleni brizgani piškoti
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem