Nesreča v kuhinji

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

8. nov 2005 20:58

Ta je bolj zabavna. Pred leti barvam pirhe za veliko noč, pa se mi je zdelo, da se je voda z barvo že malo ohladila in dam pogreti v mikrovalovno z jajcem vred. Razneslo ga je na milijon modrih koščkov. To je bilo čiščenja. Ta je a manj zabavna. Pred dvema letoma pa bi kmalu pogoreli. Na terasi sem imela bolj v kotu na mizi plinski gorilec. Gor dam greti en velik lonec vode (za akvarij) in grem v službo. Moram povedat, da jo imam čisto blizu. Čez slabe pol ure me pokliče hčera, da gori. Plin je potegnilo nazaj in je začela goreti miza pod njim. Ogenj se je razširil na fasado in nadstrešek, na katerem je bila luč, ki je od vročine počila in padla na tla. Zato je hčera šla pogledat ven, kaj se dogaja. Sreča v nesreči je bila, da se ji tisti dan ni dalo na faks. Pogasili smo še kar hitro, po stiroporu, ki je v fasadi pa je smrdelo še cel mesec. Nikoli več stiropora v fasado. Potem izvem, da se tak gorilec lahko uporablja samo na tleh pod kotlom. Grem na oglede v plinarno za novim, pa mi prodajalec kljub temu, da mu povem, kje ga bom uporabljala in kaj se mi je zgodilo, ponuja enakega. Kupila sem drugje takega, ki ima varnostno zaporo in pri katerem se kaj takega ne more zgoditi.

mc maya  

član od: 28.11.2001

sporočila: 474

9. nov 2005 10:07

vcibej je napisal/a:
Sem pa zažgala JUHO - pa naj kdo to naredi, če si upa!!![vilice][noz][vreca] Lumpica
hihi, moja mama je pa zažgala cel čajnik čaja . čajnik, ki je imel na dnu fino zažgano "karamelo" smo odmakali kar nekaj časa pa jajce nam je eksplodiralo, ker smo ga predolgo kuhali - ne moreš verjet, kako ti lahko eno malo navadno jajce zasvinja celo kuhinjo lp, maja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti