8. nov 2005 20:58
Ta je bolj zabavna. Pred leti barvam pirhe za veliko noč, pa se mi je zdelo, da se je voda z barvo že malo ohladila in dam pogreti v mikrovalovno z jajcem vred. Razneslo ga je na milijon modrih koščkov. To je bilo čiščenja. Ta je a manj zabavna. Pred dvema letoma pa bi kmalu pogoreli. Na terasi sem imela bolj v kotu na mizi plinski gorilec. Gor dam greti en velik lonec vode (za akvarij) in grem v službo. Moram povedat, da jo imam čisto blizu. Čez slabe pol ure me pokliče hčera, da gori. Plin je potegnilo nazaj in je začela goreti miza pod njim. Ogenj se je razširil na fasado in nadstrešek, na katerem je bila luč, ki je od vročine počila in padla na tla. Zato je hčera šla pogledat ven, kaj se dogaja. Sreča v nesreči je bila, da se ji tisti dan ni dalo na faks. Pogasili smo še kar hitro, po stiroporu, ki je v fasadi pa je smrdelo še cel mesec. Nikoli več stiropora v fasado. Potem izvem, da se tak gorilec lahko uporablja samo na tleh pod kotlom. Grem na oglede v plinarno za novim, pa mi prodajalec kljub temu, da mu povem, kje ga bom uporabljala in kaj se mi je zgodilo, ponuja enakega. Kupila sem drugje takega, ki ima varnostno zaporo in pri katerem se kaj takega ne more zgoditi.