Nesreča v kuhinji

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

31. okt 2005 11:01

Oja - sem v mikrovalovki tajala fižol v jogurtovih lončkih. Očitno sem slabo odstranila srebrne pokrovčke in........problem je bil v tem, da sem pečico samo vključila in odšla čistit kopalnico. Takega črnega dima pa še ne. Po temeljitem čiščenju pa pečica še vedno deluje. Sem pa zažgala JUHO - pa naj kdo to naredi, če si upa!!! Lumpica

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

31. okt 2005 12:51

vcibej je napisal/a:
Oja - sem v mikrovalovki tajala fižol v jogurtovih lončkih. Očitno sem slabo odstranila srebrne pokrovčke in........problem je bil v tem, da sem pečico samo vključila in odšla čistit kopalnico. Takega črnega dima pa še ne. Po temeljitem čiščenju pa pečica še vedno deluje. Sem pa zažgala JUHO - pa naj kdo to naredi, če si upa!!! Lumpica
Lumpica ti si res taprava Lumpca , kar probajmo naj ane Lep dan še naprej Dušan

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

31. okt 2005 16:00

Tašča mi je nekoč nekaj prinesla na krožniku (ne vem, potico, piškote ali kaj). Ko sem tisti krožnik pomila, sem ga dala na steklokeramično ploščo, da ga ne bom pozabila nesti nazaj. Na obisku je bila sestra, ki si je šla kuhat kavo. Seveda si lahko mislite, prižgala je napačno ploščo in čakala. Voda je bila kar mrzla in mrzla, krožnik pa se je segreval. Potem pa POK, se je razletel. Uh mi je bilo nerodno!! Ko bi bil vsaj moj krožnik, ne pa od tašče!!! Pa to šele na začetku moje "kariere" kot "tamlada" !!!!! Atina

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

31. okt 2005 16:37

Atina to ni še nič!!!!! Prvič povabiš taščo na kosilo v nedeljo.........in ti zmanjka plina Pohvalila pa je moj narezek z ljubljansko in zdenka sirčkom. Dušan - mislila sem na zažgano juho. Potrebno je kar nekaj časa, da se to dogodi, sploh če si tak zasvojenec z knjigami............Me je prav šokiralo par dni nazaj ko sem obešala perilo in slišim mularijo pod balkonom - ja danes pa lahko pridete k meni - je šla mama v knjižnjico in nas sploh ne bo opazila.............. Ko smo pa že pri knjigah - kaj paberete danes? Lumpica

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

31. okt 2005 18:18

Lumpica kaj si tudi ti tak knjigoholik kot jaz ,koliko hrane sem že vrgla stran ker v eni roki držim kuhalnico v drugi pa knjigo. Nazadnje sem prebrala Matildin zadnji valček ,prima knjiga ,berem vse kar mi pride pod roke ,najraje imam kriminalno zvrst- lp goga

juhica101  

član od: 28.10.2003

sporočila: 814

31. okt 2005 18:26

daniel katz:kako je ded prismučal na finsko niso imeli očarljivega skupinskega samomora od paasilinne LP juhica

stana.r  

član od: 28.11.2004

sporočila: 2909

1. nov 2005 14:51

Lumpica, to bi bila dobra nova tema! Danes - končno sem prebrala do konca Angeli in demoni. stana

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

1. nov 2005 18:42

Jaz pa sem v nedeljo prvič delala vodne vlivance in skuhala..... lepilo jade

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

3. nov 2005 19:11

Ko sem bila stara 9 let, sem kuhala češpljeve cmoke, ker jih ni bilo dovolj za vse, ker smo imeli na hiši delavce.Bila sem sama doma.Cmoke sem dala kuhat, potem pa sem iz. 5.nadstr. odpla malo na dvorišče(...) Pričakalo me je stanovanje ćrno ko noč ,polno dima, edina Etherna posoda tako zažgana, da znotraj pod smoki odpadel emajl, denarja za drugo pa ni bilo. Od takrat je minilo skoraj 40 let, iz tiste posode pri mami jejo pipike pesek. Mama me zaradi te uničene posode žre že vsa leta, čeprav sem ji v ta namen kupila kar nekaj "rajngl". Volje do kuhanja pa mi ni vzelo.PS Posodo imam že nekaj časa na piki za odstranitev, ker me še vedno zaboli v želeodcu, ko jo vidim. frina

suzanar  

član od: 29.1.2004

sporočila: 458

8. nov 2005 16:50

Letno kuhinjo imam urejeno kar v kurilnici, kejr je tudi cisterna z nafto. Zvečer sem dala kuhat ječmenovo mineštro in ... Ko sem se zjutraj pripravljaja, da skuham kavo, se mi pred očmi prikaže tista mineštra, ki se še vedno kuha!!!! Joj, joj, a ni še hiše razneslo? Hvala bogu je zmanjkal plin. Ječmen pa še trd. Pri kuhanju fižola pa nisem imela take sreče, a je vse preživelo - razen fižola. Celo lonec iz emajla je še vedno v uporabi. Je pa takrat mož eno uro hodil okoli hiše in vohal kateri sosed je prismodil kosilo. Suzana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti