Ločevanje živil 90. dni - 5. del

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

1. feb 2009 20:56

Punce,srečno jutriI Deklina mogoče bi pa lahko imele medve skupaj vodni dan, se mi po dnevih izide. Vodni dan na pustno nedeljo pa hvala lepa sabina69

karnak  

član od: 24.10.2006

sporočila: 702

2. feb 2009 7:13

Vsem, ki imate danes vodni dan, želim vso srečo in veliko volje. Mene čaka čez en teden.

daby  

član od: 7.2.2008

sporočila: 73

2. feb 2009 7:27

Punce, držite se, z mislimi sem z vami, malo volje, pa bo vse šlo.................... Jaz imam vodni dan v sredo. daby

falotka  

član od: 29.1.2009

sporočila: 3

2. feb 2009 8:10

No, pa sem začela tudi jaz. Včeraj je šlo do večera (saj mislila sem tako). RD kosilo sem uspešno prestala z mesom in mešano solato, sladici sem se strumno odpovedala. Zvečer pa doma še enkrat preberem napotke za B dan in mi butne. Fižol na solati, menda spada na Š dan. Res pa nisem jedla kruha, ker ga še v življenju nisem jedla pri kosilu. Danes bo pa bolj zoprno. Pri nas imamo kosilo ob 15.00., do takrat bo pa dolga samo ob kiviju. Jaz namreč vedno zjutraj jem ovsene kosmiče z sončničnimi in zmletimi lanenimi semeni. Navada je železna srajca - mi že nekaj manjka. Pa sem vam prišla namesto tega napisat en spis, da preusmerim misli. Danes sem doma, pa bo dopoldan še daljši. Sem si ga za vsak slučaj že splanirala, da bo hitreje minil. Zdajle obvezni trebušnjaki (že 1,5 let 2-3x na dan), potem kidat sneg, pa na en sprehod (40 min cca. 4 km). Potem pa k frizerju in po otroke v šolo. Za kosilo bom (verjetno) pripravila riž s kakšno zelenjavo in solato. Za mene je kritični večer. Takrat pa kar pričakujte spet en spis - tisti bo pa verjetno daljši. Hura, zdaj pa na sneg.. lp falotka

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

2. feb 2009 8:53

Falotka,koliko trebušnjakov pa narediš v eni rundi!Tiste,ki imate vodni dan,držte se.Želim vam,da vam res uspe.Jaz vodnega ne morem met,kot sem že napisala,zato pa imam zdaj dva dni sadnega. lp renata69 http://renata69.moj-album.com/

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

2. feb 2009 10:40

no pa smo tam.voda,voda in še enkrat voda.jutri pa upam,da bomo boljše volje.Falotka,pozdravljena med nami,tudi meni so kritični večeri.tam nekje po 18 uri me začne kriviti antaja

neika  

član od: 11.10.2004

sporočila: 169

2. feb 2009 11:09

punce, kak se držite? Ura je 11 in moji sodelavci so na malici, jaz pa za računalnikom. Lačna sem, nacejam se s čajem, me je pa začela bolet glava. Še malo, pa bo večer in bom visela na netu in si prigovarjala, da bo pa mogoče jutri že šestka na prvem mestu pri tehtanju. Do tja še manjka 1,1 kg. Potem pa naslednji cilj - 65, končni pa 60. Zaenkrat je šlo dol dve kili, še 11. neika

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

2. feb 2009 11:31

zaenkrat gre.čeprav kuham kosilo,in imam problem,ker ne znam kuhati,če ne poskusim.še ko kuham krompir,nikoli ne gledam na uro,ampak ga pač poskusim ,če je že,in če je dovolj slan.zato so dobili tudi že preslan krompir,ampak tak je.V glavnem,se bojim večera.najbrž bom že ob 20 uri v postelji.meni manjka do idealne teže še 24kg dol,ampak bom več kot zadovoljna,če jih zgubim še 10 kg.če pa 15,bom pa že srečna.vem pa ,da bom potem pa poskusila še kaj drugega.Vso srečo danes antaja

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

2. feb 2009 12:19

Ojla, pozdrav vsem in seveda Sonicu, ter čestitke za izgubljene kilograme. Naj povem, da sem se do sobote (OH dan) dražala po pravilih. Včeraj, ko naj bi imela na meniju sadni dan pa groza, je bil rojstni dan sina (17) in seveda mami pojedla vse od reda. Tako, da sem se žal pregrešila. Danes pa voda, voda, voda..... Mogoče tudi zato sem si včeraj dala duška. Kaj čmo, upam, da ne bo tehtnica jutri pokazala preveč. Držite se sotrpinke. mial

neika  

član od: 11.10.2004

sporočila: 169

2. feb 2009 13:10

punce, še vztrajam....muči me glavobol, zebe me...kaj naredi pomanjkanje...tokrat hrane...držte se!!! neika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti