Ločevanje živil 90. dni - 5. del

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

2. feb 2009 13:18

neika,ti imaš tako noro hud razlog,da shujšaš,tako da verjamem,da ti bo uspelo.tudi mene grabi glavobol,ampak sem spila en red bull,da si dvignem pritisk,pa je mnogo bolje.upam,da zvečer napišemo,da je za nami uspešen dan.čist sama sem si kriva,da so šle kile gor,zdaj jih pa tud lahko samo jaz spravim dol antaja

daby  

član od: 7.2.2008

sporočila: 73

2. feb 2009 13:43

Punce, glavo gor, ne se pustit.....pomislite, kako bo jutri lepo zgledala naša razpredelnica, ko bodo vpisani novi podatki....................zato pa NE DAJTE SE, saj je pol dneva že skoraj za vami !!!!!!!!!!! daby

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

2. feb 2009 14:43

Oj, spila sem že liter koprivovega čaja in pol litra vode z bio limono. Trenutno sem kar vredu, želodček se je potolažil. Nekaj se me loteva, upam, da ne bom zbolela. Če bo pa zvečer težko držat, bomo šli pa prej spat. Držte se!

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

2. feb 2009 14:57

Ojla,tudi meni uspaeva,do zdaj je še kar znosno....upam da bo vredu do večera ko je tudi meni najhujše.... Sy menda ja ne boš zbolela,si pokasirala viruse???Od možeka stran ko je bolan... Pijte limonco in vodo,bo bolje sama voda gre kar nekam težko dol.. Uspešen dan. petardica

DEKLINA  

član od: 14.2.2007

sporočila: 24

2. feb 2009 16:08

pozdravljene sabina69 super nebom sama pri vodi se bova spodbujale da nebova tako lačne.punce držte se saj bo skoraj noč pol pa hiter spat. pozdrav DEKLINA

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

2. feb 2009 16:27

Dan! Oblašam se besna. računalnik bil v okvari od petka in skoraj se mi zmešalo ,ko vas nisem brala dieta poteka kr nekako no malo sem grešila, ampak bo, danes na vodiiiiiiiiiiiiiiii a jutri se pa moramo stehtat???? In pol bodo na tabeli ti novi rezultati ali stari ali oboji ??? Me kr strah, kaj bo Sonic- pozdravljen med nami Sabina 69 - vsa čast, kilogrami ti kr plahnijo.....joj da bi meni Danes imam slabo razpoloženje....do nič mi ni.... pa ve kako se kaj počutite ??? Držte se NAJA74

neika  

član od: 11.10.2004

sporočila: 169

2. feb 2009 16:33

sem ravnokar iz službe...se pohvalim, še vedno sem pridna...celi dan že pijem bebi čaj...me pa celo trese, kot bi se odvajala kake droge..pa saj hrana je droga...seveda si nisem mogla pomagati, da ne bi stopila na vago...kak je rezultat, ne povem, sem pa hudo zadovoljna, in mogoče me zjutraj res preseneti tista šestica spredaj! punce, držte se, pred nami je še samo nekaj budnih ur, dan je že skoraj za nami! neika

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

2. feb 2009 17:08

Neika če boš imela že 6 spredaj...joj kje je še to .Tudi jaz bom zjutraj napisala rezultat.Zdajle grem likat da se še malo zamotim... Pri nas je kar močno začelo snežiti... lp petardica

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

2. feb 2009 17:29

no,bejbe,kako ste kaj.voda,voda,voda,če zaprem oči,se mi kar potoček prikazuje.še večerjo skuham,pa bodo največje skušnjave mimo,potem pa kmalu spat. je pa prav neprijetno,ko toliko piješ,ker potem moraš kar naprej na wc.sem šla komaj po otroke v šolo in vrtec.ampak še malo ,pa bo.jutri pa hrana.jupi antaja

neika  

član od: 11.10.2004

sporočila: 169

2. feb 2009 17:59

jaz se kuhinji niti približala nisem...moža je tako ali tako odsoten, sin si bo pa danes moral sam večerjo vzet.... ura je že šest....ja, šestko imam rada, še posebej, če jo bom zjutraj videla pred sabo na vagi... neika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti