2. feb 2009 18:10
o punce še malo pa bomo zmagale, komaj čakam, da bo dneva konec in grem spat. Sem že zelo močno laaaačna! Komaj čakam jutri rezultate in seveda meska. Zdržite do konca in dobro pančkajte. Nočko. drejki
2. feb 2009 18:10
o punce še malo pa bomo zmagale, komaj čakam, da bo dneva konec in grem spat. Sem že zelo močno laaaačna! Komaj čakam jutri rezultate in seveda meska. Zdržite do konca in dobro pančkajte. Nočko. drejki
2. feb 2009 18:22
no, zdaj pa skoraj bo.........še malo.....še malo..... daby
2. feb 2009 18:46
Pri nas tud močno sneži, je blo treba že kidat, ker se je od včeraj in danes toliko nabralo. Še vedno sem na vodi, zelo me je zeblo, na snegu sem se pa pogrela :P Malo me glava boli, prehlad se je pa umiril (tok tok tok). Petardica, sej veš, da ne morm brez njega, tud če je bolan :) Zdršte še par urc, potem pa spat. :) Sy
2. feb 2009 18:51
še malo,še malo.potem pa še veliko do konca diete.ampak z vami je lažje antaja
2. feb 2009 19:12
men bo res to glavo razneslo... spet sneži, zjutraj je pri nasw zapadlo 10 cm, vidim pa, da bom zjutraj spet metlo vihtela. sinu se smilim, in mi pravi - mami, idi papat...pa sem trmasta... neika
2. feb 2009 19:15
Zdajle sem pa tud jaz lačna...mož je sir,papriko ,slanino,ajvar....jaz pa gledam v zrak in sem šla pomivat posodo zraven praznega stroja.A nisem pridna? lp petardica
2. feb 2009 19:33
petardica, pojdi ven iz kuhinje stran od hrane...dneva še ni konec,,,, neika Sporočilo je spremenil(a) neika dne 02. feb 2009 19:34:10
2. feb 2009 19:46
krvavica(po kateri se mi lušta že celo dieto).krompir v koščkih,pražena repa.njami. ...........ampak ne smem.samo še malo moram zdržat antaja
2. feb 2009 19:52
antaja, ne o hrani, plisssssssssssssss neika
2. feb 2009 19:57
ne gre drugače.najbolje,da grem spat antajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem
Bovla z metuljčki