Ločevanje živil 90. dni - 5. del

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

27. jan 2009 19:56

tudi meni uspešno uspeva in redno tudi telovadim tako da se moram malo pohvalit.na tehnico bom stopila po prvem vodnem dnevu tako da je še nekaj dni in potem rezultati pa kar bo pa bo in seveda v drugi krog oziroma mesec .punce ne smemo obupat da bomo vse lepe in elegantne

lepo se imejete in lahko noč

-pika 

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

27. jan 2009 20:28

Kako lahko zdržite brez tehtnice oziroma brez tehtanja???Jaz ne bi mogla moram stopit gor sam potem sem pa jezna če ni tako kot bi rada.Ve ste bolj pametne ja... Kaj čem taka sem.Danes mi je dan minil vredu jedla sem makarončke in omako pa jabolčni zavitek...dost bo za danes,čeprav bi še kaj pojedla ja... lepo nočko vam želim petardica

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

27. jan 2009 22:43

Za kosilo sem jedla domačo pico s praženimi gobami NJAM , za večerjo pa čokoladne muffine. Tudi NJAM Spila sem 3 x pol litra vode, z vsakega pol litra eno limono. To je prav fino za pit. Stisnem limono, zlijem v 0,5 l plastenko in dolijem vodo. Upam, da jutri ne bo preveč snega za kidat. Pri nas (KK) ga ni čisto nič. Nočko

gardelin  

član od: 8.1.2009

sporočila: 73

28. jan 2009 8:24

Dobro jutro! Včerajšni kazenski načrt za 1.5 ure hoje je propadel zaradi slabega vremena. Je bil pa sadni namesto oh,danes je pa itak na vrsti sadni,jutri pa vodni dan. Nevem kako naj se prepričam,da bom zdržala. Zvagat se ne upam,da ne bom razočarana in spet pustila vse skupaj,sem pa danes oblekla hlače,ki jih že dve leti nisem mogla.To mi je dalo motivacijo za naprej! Punce lepo se imejte!! gardelin

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

28. jan 2009 8:50

Gardelin ti si mal pred nami...tudi mene hlače ne tiščijo več... Danes pojej malo več sadja pa bo tudi vodni dan uspel.Rekreacije pa res nimamo nič kar pogrešam samo snega pri nas ni pada pa dež in to že drugi dan. Danes je sadje da ne boste preveč jedle....zdržite do vodnega dne ta bo pa kmalu a ne??? lep dan grem v službo. petardica

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

28. jan 2009 10:04

Jutro punce! Včeraj uspešno prebrodila dan, danes pa sadje....kupila sem si ananas, mandarine,oranže..jabolke...ne bo hudo, se mi zdi danes... Telovadim nič! Pijem pa recimo kake 2 litra na dan...vodo z limono imam najraje... PROSIM ZA ODGOVOR : mene pa nekaj druga zanima...kdaj lahko jem lignje na tržaški način???????ali lahko jem to na mesni dan?? al kdaj? HVALA Lepo se imejte... NAJA74

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

28. jan 2009 10:12

ja NAJA74,lignji spadajo pod ribe,zato jih lahko ješ na mesni dan.tudi jaz imam danes sadni dan,zato sem si pripravila veliko dela,pa še kosila mi ne bo treba kuhati,ker je v skrinji še pasulj za moje drage.Jutri pa tehtanje.jaz se tehtam po vsakem sadnem dnevu.če gre dol,imam še več volje za naprej,če pa ne gre,pa vem,da moram še bolj paziti.ampak zaenkrat mi kar uspeva.Srečno vsem antaja

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

28. jan 2009 10:37

Dan punce, tudi jaz imam danes vitaminski dan. Pojedla že dve jabolki. Pripravljene imam še pomaranče, in genivke za kosilo pa paradižnik in papriko na solati. Ali ve jeste 2 sadeža skupaj npr. ob 8.00 zjutraj in potem recimo okoli 11.00 drugo dvoje sadje, ali pa jeste 1 sadež na cca. 1 uro? Držite se, skupaj bomo zdržale. Lep in ne preveč snežen dan želim. mial

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

28. jan 2009 12:49

Mial . po pravem bi naj jedel sadje vsaki 2 uri...isto sadje (2 komada)...sam če si lačna lahko ješ Jej pa različno sadje....mene ful nasitijo grenivke....lahko pa ješ cel dan samo jabolke antaja - hvla za odgovor, jutri padejo lignji :) NAJA74

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

28. jan 2009 14:31

Ja NAJA74 saj to je, jaz ne morem na enkrat pojesti 2 jaboliki, ali pomaranči. Zato sadeže jem na cca. 1,5 ure. Upam, da je v redu. Lp mial

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti