Ločevanje živil 90. dni - 5. del

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

29. jan 2009 8:45

antaja že neki časa se nisi oglasila... Najtežje je takrat ko se ustavi vem...ampak potem pa kar na hitro gre spet dol V ponedeljek pa voda ....psihične priprave prej... petardica

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

29. jan 2009 9:03

Ojla, včeraj uspešno prestala sadni dan, in danes tehtnica pokazala -1kg. Super. Sanes bo pečen mesec-piščanec, kos kruha in paradižnikova solata, zvečer pol manj. NAJA74 kar hrabro, ne misli na vodni dan in normalno oz. več spij kot ponavadi in boš imela polen želodček. Bolj, ko se spominjaš na to slabše je. Jaz včasih vmes med dieto udarim tudi kakšno polno ali prazno luno. Se splača. Zadnjič za -1,5 kg. Drži se smo s tabo. Antaja tudi meni se je pred enim tednom ustavilo. Kap vendar sedaj zopet gre. Ne obupat. Lepo se imejte in veliko se smejte. mial

deanna  

član od: 12.2.2008

sporočila: 49

29. jan 2009 10:03

Pozdravljene, vidim, da si delate kar velike skrbi glede vodnega dne. Iz lastnih izkušenj vam lahko povem, da resnično ni hudo. Meni osebno so bili veliko hujši sadni dnevi, pa imam rada sadje,da ne bo pomote. Jaz sem oz. še sedaj, ko "udarim" vodni dan, pila res zelo veliko navadne vode in naredila 3 prekrške ( če to sploh so ) in spila zjutraj, opoldan in še enkrat popoldan veliko skodelico nescafeja (brezkofeinski, z natrenom in eno pikico 0,5 mleka). Sama si skušam dan organizirat tako, da sem takrat čim manj v kuhinji ( kaj bi se spravljala v skušnjavo, če ni treba ), dopoldan normalno služba, potem pa sprehod, kolo ali pa, da je od vodnega dneva še večji efekt: pospravljam. Boste videle, res ni tako težko. Držim pesti. Pozdravček, deanna

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

29. jan 2009 11:04

oj

Berem in berem pa vidim da vas res skrbi vodni dan in mislim da ne bo panike samo ne smemo preveč mislit samo na hrano,pač bomo takrat se bolj posvetile tekočini in dan bo hitro naokoli.

Mene čaka vodni dan v soboto in sem se odločila da bom kar kam šla in se zamotila s kakšnimi sprehodi ali kakšnim obiskom recimo da grem kam na kakšno dobro kavico in vodo.

Petardica nevem malo me spomni ali smo se zmenile da po prvem vodnem dnevu naredimo nov seznam naših kilogramčkov.

lepo se imejte

-pika   

gardelin  

član od: 8.1.2009

sporočila: 73

29. jan 2009 11:16

Živjo! Evo prišel je prvi vodni dan,zaenkrat sem še živa ampak čisto brez energije.Dobro,da imam dopust in še sama sem doma,tako ,da nimam komu težit.Upam,da bo dan kmalu naokoli! gardelin

daby  

član od: 7.2.2008

29. jan 2009 12:50

Dan, mislim, da bi bilo najbolje da se po vaganju spet vse napišemo na razpredelnico, tako da bomo lažje predebatirale naše uspehe.......pa mislim, da nam bo dalo to tudi poleta za naprej, da bomo še bolj pridne.....................ker glede na to kar beremo smo kar lepo število kg že zgubile, do konca jih bo še več !!!!!! Gardelin, z mislimi sem pri tebi, upam, da ti bo vodni dan zelo lepo in z malo problemi uspel.......ti boš že rešena , nas pa še to čaka,, ampak jaz mislim, da če si v glavi postaviš stvari na svoje mesto, potem tudi ta dan ni problem.... Naj vam bo v cvetju, kljub oblačnemu vremenu, vsaj v Mariboru je tako............................. daby deanna, malo sem brala nazaj, pa sem opazila, da si napisala, da si iz Maribora ? Tudi Naja74 je od tu, če je tako bi se lahko kdaj dobile na kakšni kavici, da izmenjamo izkušnje. Moram priznat, da si me kar potolažila glede vodnega dne, bom v sredo tudi jaz pospravila hišo, pa bo šlo. Saj mora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sporočilo je spremenil(a) daby dne 29. jan 2009 13:02:30

gardelin  

član od: 8.1.2009

29. jan 2009 13:25

Tudi jaz pospravljam 100/h,ker smo zamenjali okna,zdaj je pa vse naprašeno. gardelin

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

29. jan 2009 14:12

Daby - sem takoj za da se dobimo na kaviciiii NAJA74

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

29. jan 2009 14:13

še to jaz sem iz okolice MB in ni se mi težko kamorkoli peljat NAJA74

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

29. jan 2009 14:49

Ojla! Za zajtrk sem pojedla eno jabolko,za kosilo pa bo svinjsko meso z "paca".Zraven pa kisla paprika.Spila sem že kar dober liter vode.Počutim se odlično. Držte se!Čao! renata69 http://renata69.moj-album.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti